«Βαρδάρης» ο Παναθηναϊκός, 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι! Χαλαρά και πιο εύκολα απ΄ότι θα περίμενε ίσως και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του, ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» νικητής με το εντυπωσιακό 3-1 από την Τούμπα.

Το συγκρότημα του Ζεσουάλδο Φερέιρα «πετούσε φωτιές» στο χορτάρι και με την πειστική εικόνα του έστειλε το μήνυμα πως μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα.

Κατώτερος των περιστάσεων και τραγικός ο ΠΑΟΚ στο β΄ημίχρονο αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του.

Ο Παναθηναϊκός συγκατοικεί με τον Ατρόμητο στο ρετιρέ της βαθμολογίας (έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης») και πηγαίνει με άλλον... αέρα και αναμφίβολα άλλη ψυχολογία στα δύο επόμενα σημαντικά ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τα οποία ακολουθούν στην ατζέντα του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και άκρως αποτελεσματικοί στο πρώτο crash test του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας κατά κοινή ομολογία την καλύτερη φετινή εμφάνισή τους. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η αγωνιστικό σοβαρότητα του Παναθηναϊκού, αντανακλά την σοβαρότητα του Φερέιρα.

Με συγκεκριμένο σύστημα και στρατηγική στο παιχνίδι και κυρίως με παίκτες που μπορούν να τα υπηρετήσουν, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο με... γυαλισμένο μάτι, στέλνοντας από το πρώτο σφύριγμα του Κουκουλάκη το μήνυμα στους αντιπάλους, «κύριοι απόψε κερδίζουμε εμείς, κάντε στην άκρη...» .

Κατά κύριο λόγο οι Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα, Κλέϊτον (επέστρεψε στα γκολ, έπειτα από τον Ιανουάριο του 2010 και τα δύο τέρματα που είχε σημειώσει στο ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό) έκαναν πάρτι στο κέντρο και στην άμυνα του ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Μπόλονι παρακολουθούσε... μακάριος από τον πάγκο και οι παίκτες του γινόντουσαν έρμαιο στις διαθέσεις της πράσινης συμμορίας.

Ο Δικέφαλος υπήρξε αναποτελεσματικός και ανούσιος στο α΄ημίχρονο και στην επανάληψη το λιγότερο τραγικός, με αποτέλεσμα να παραδοθεί άνευ όρων στον Παναθηναϊκό και να αποδοκιμαστεί (φυσιολογικά) από τους οπαδούς του.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα