Βίντεο: Η πιο απίστευτη ληστεία που έχει καταγραφεί ποτέ!

Δείτε το απίστευτο βίντεο της ληστείας...

Η αστυνομία του Long Island εντείνει τις έρευνες της για τον εντοπισμό ενός ληστή που έκλεψε ένα κουτάβι κρύβοντας το... στο σώβρακο του.

Όχι, δεν πρόκειται περί φάρσας αλλά για μια ληστεία πέρα για πέρα αληθινή. Το βίντεο άλλωστε που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του pet shop

που "φιλοξενούσε" το μικρό σκυλάκι, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο δράστης προσπάθησε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή του καταστήματος αλλά δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια άρχισε να προσποιείται ότι μιλούσε ατάραχος στο κινητό του τηλέφωνο, πήρε ένα κουτάβι, το τοποθέτησε στα εσώρουχα του και έφυγε σαν να μη συνέβη τίποτα. Μόνο που προφανώς, δεν είχε αντιληφθεί την κάμερα που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το κεφάλι του και κατέγραφε τα πάντα.

Το παράξενο περιστατικό πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου και ήρθε τις τελευταίες ημέρες στο φως της δημοσιότητας, όταν οι Αρχές έδωσαν στα ΜΜΕ το επίμαχο βίντεο. Σύμφωνα με το περιοδικό Time, δύο άντρες μπήκαν στο Zoorama Pet Store στην περιοχή Elmont, στα ανατολικά της Νέας Υόρκης.

Ο ένας απασχολούσε τον υπεύθυνο του καταστήματος κάνοντας του ερωτήσεις για κατοικίδια που πωλούνταν στο κατάστημα, όσο ο συνεργός του προσπαθούσε να φέρει εις πέρας την προγραμματισμένη ληστεία.

Ωστόσο, στην πορεία το αρχικό πλάνο δεν λειτούργησε βάσει σχεδίου, και ο δράστης αποφάσισε να διαφύγει με το κουτάβι που αξίζει 1000 δολάρια, όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η ίδια μάλιστα, προσφέρει αμοιβή 500 δολαρίων, για όποιον επιστρέψει το άτυχο κουτάβι στο κατάστημα.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα