Βορίδης: Υπάρχει κανένα ζήτημα ηγεσίας στη ΝΔ;

Απάντηση στο γιατί έκανε το σχόλιο για τον Ανδρέα Παπανδρέου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο επιχείρησε να δώσει, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Μάκης Βορίδης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό. Εγώ έκανα μία παρέμβαση στο Συνέδριο. Είπα την άποψή μου. Η άποψή μου αυτή είχε έναν χαρακτήρα εσωτερικό. Εστιάστηκε σε μια ιστορική αποτίμηση αλλά εγώ δεν άφησα ιστορικό λόγο εκεί πέρα. Εκεί μίλησα για την κομματική δουλειά

της Νέας Δημοκρατίας που είναι η αντιμετώπιση της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς. Αυτό πάλι δεν είναι φιλοσοφικό και θεωρητικό. Έχει να κάνει με τα κοινωνικά προαπαιτούμενα. Δηλαδή, με τη διαμόρφωση κοινωνικών ρευμάτων που πηγαίνουν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και πρέπει να αντιστρατευτούν κυρίαρχες αντιλήψεις. Ως αντίστιξη λοιπόν χρησιμοποίησα ένα ιστορικό παράδειγμα».

Ξεκαθάρισε δε ότι: «Εγώ έκανα μία τρίλεπτη παρέμβαση και αρχίζουμε τώρα τα τι εννοούσε ο ποιητής και ποια ήταν τα κίνητρά του».

Πάντως, ο κ. Οικονόμου τον ρώτησε ξεκάθαρα για τις βλέψεις του στη Νέα Δημοκρατία και ο κ. Βορίδης απάντησε: «Υπάρχει κανένα ζήτημα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή; Δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι θα γίνει μετά από 15 χιλιάδες χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα