Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Μαζί θα το σηκώσουμε»

Την επιθυμία του - αλλά παράλληλα και την πεποίθησή του - να κατακτήσει φέτος ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ».

Αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες, που είχε την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ του τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίζεται πλέον στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα των «πράσινων», αυτό δεν σημαίνει ωστόσο, ότι το μυαλό του δεν... τρέχει συχνά-πυκνά στην χώρα μας εξαιτίας του Παναθηναϊκού και των φιλάθλων του!

Ο Βραζιλιάνος αστέρας του πρόσφατου παρελθόντος για τον Παναθηναϊκό παραχώρησε μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» υπογραμμίζοντας - μεταξύ άλλων - ότι οι «πράσινοι» έχουν προπονητή, αλλά και παίκτες νικητές, όπως είναι ο Φερέιρα και οι Λέτο, Κατσουράνης...

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα:

«Γνώριζα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και τα πάει καλά. Αλλά αυτοί οι τρεις αγώνες στη σειρά θα είναι φυσικά πολύ σημαντικοί. Απίστευτο που είναι όπως ακριβώς και πέρυσι. Πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και τον τελικό νικητή. Από τη στιγμή που είναι και στο ΟΑΚΑ, τότε τα παιδιά έχουν το μεγάλο προβάδισμα. Αν τα πάρουν θα έχουν κάνει το σημαντικότερο βήμα για να πανηγυρίσουν στο τέλος. Η αυτοσυγκέντρωση παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτά τα μεγάλα ματς. Όπως και η αυτοπεποίθηση. Ξέρω ότι κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια και αυτή είναι η μεγάλη στιγμή για όλους. Είναι η ώρα τους. Η στιγμή να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι σαν να νιώθω τα συναισθήματά τους. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα