Ανθή Σαλαγκούδη: «Όταν ξυπνάς και είσαι μια ανάσα πριν από τα 40…»

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι αρκετά δραστήρια στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Η έναρξη της νέας σεζόν βρίσκει τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια πολύ χαρούμενη, καθώς έχει αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα στο Attica Tv. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με το

νέο επαγγελματικό βήμα της και απολαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Μπορεί, λοιπόν, χθες να είχε δουλειά, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να σηκωθεί νωρίς, να φορέσει τα αθλητικά ρούχα της και να πάει στο στούντιο pilates προκειμένου να κάνει την καθιερωμένη προπόνησή της. Την αποκάλυψη φυσικά έκανε η ίδια μέσα από τα social media.

Η Ανθή Σαλαγκούδη γενικότερα ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστής, προσέχοντας να ξεφεύγει από τα όρια και να μην παραμελεί τις προπονήσεις της. Στη λεζάντα που έγραψε, η ίδια αναφέρθηκε και στην ηλικία της.

«Φήμες λένε ότι όταν ξυπνάς και είσαι μια ανάσα πριν από τα 40, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πας για pilates. Επιβεβαιώνω. 39», σημείωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της! Βίντεο

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

 Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη σύντροφό μου είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα