09 Σεπτεμβρίου μην κανονίσετε κάτι... έχει debate!

10:46 5/9/2015 - Πηγή: TVNea

Καλημέρα, φίλες και φίλοι του tvnea.com. Σήμερα, θα σχολιάσουμε την απόφαση που πήρε η η άτυπη Διακομματική καταλήγοντας σε συμφωνία, για τη διεξαγωγή του πρώτου debate, την ερχόμενη Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 από την ΕΡΤ και για τρεις ώρες (ως 01:00).

- Το debate θα γίνει στην ΕΡΤ

- Ο συντονιστής θα είναι δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης (επικρατέστερος είναι ο Πάνος Χαρίτος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο)

- Οι
δημοσιογράφοι που θα ρωτήσουν τους πολιτικούς αρχηγούς θα ορισθούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι πολιτικοί συντάκτες, μέλη της ΕΣΗΕΑ.

- Η τηλεοπτική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

- Θα υπάρξουν τρεις θεματικές ενότητες και μία ελεύθερη ενότητα. Οι θεματικές ενότητες είναι: Κοινωνικό κράτος-Δημόσια διοίκηση, Οικονομία-Ανάπτυξη, Μεταναστευτικό-Προσφυγικό, Εξωτερική Πολιτική.

- Μετά το τέλος και της ελεύθερης ενότητας, κατά την οποία οι δημοσιογράφοι θα απευθύνουν ερώτηση από όποιο πεδίο κρίνουν, ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα κάνει μία τοποθέτηση.

Ελπίζω, να έχουμε ένα ουσιαστικό debate, στο οποίο θέση θα έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί της βουλής που διαλύθηκε πριν λίγες ημέρες, εφόσον θέλουμε να μιλάμε περί... δημοκρατίας. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα