H επιστροφή του Ντάλλας

20:11 19/8/2011 - Πηγή: TVNea


Ποιοί απο το original καστ θα πρωταγωνιστούν?

Δείτε το τρειλερ παρακάτω

Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής του παρελθόντος, η οποία είχε προβληθεί και στην Ελλάδα, επιστρέφει και πάλι στους δέκτες των αμερικανών. Το θρυλικό… Dallas.

Γνωστό τηλεοπτικό
δίκτυο των ΗΠΑ ενημέρωσε επίσημα πριν από λίγες ημέρες ότι έχουν αρχίσει γυρίσματα για την σειρά η οποία θα αποτελεί –ως ένα βαθμό- μια συνέχεια της σειράς που είχε καθηλώσει για 13 τηλεοπτικές σεζόν.

Η σαπουνόπερα που αφηγείτο την ιστορία μίας οικογένειας από το Τέξας ήταν μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο κατά την περίοδο 1978-91.

Η νέα… έκδοση του Dallas θα έχει σαν κεντρικά πρόσωπα τον γιο του J.R. Ewing, τον John Ross Ewing III, και τον Cristopher Ewing, τον υιοθετημένο γιο του Bobby Ewing. Και πάλι η σειρά θα προβάλει τις περιπέτειες- έριδες των δύο οικογενειών των Ewing, γνωστών για τα πλούτη και την δύναμη που έχουν.

Με πρωταγωιστές από το original cast τον Λάρι Χάγκμαν (Τζέι Αρ), τον Πάτρικ Ντάφι (Μπόμπι) και τη Λίντα Γκρέι (Σου Έλεν), το νέο Ντάλας θα έχει ως άξονα της δράσης του τις ίντριγκες της νέας γενιάς των «Ίνγουϊκ» για τον έλεγχο της πετρελαϊκής δυναστείας της οικογένειας.

Οι υπεύθυνοι του ΤΝΤ είδαν τον πιλότο της σειρά, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και έδωσαν την έγκρισή τους για να γυριστούν δέκα επεισόδια, τα οποία θα αποτελέσουν την πρώτη σεζόν της νέας έκδοσης της σειράς. Εφόσον κερδίσει και πάλι το αμερικανικό κοινό, τότε, λογικά θα δοθεί εντολή να συνεχιστεί και με δεύτερη σειρά.

Το πρώτο επεισόδιο της σειρά θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2012.

Το τρέιλερ της νέας σειράς :



Keywords
Τυχαία Θέματα