Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα

18:36 19/8/2011 - Πηγή: TVNea

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και παρά την οικονομική κρίση οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους. Έτσι αυτήν την περίοδο μαγειρεύονται τα μουσικά σχήματα για την χειμερινή σεζον 2011 - 2012. Έχουμε και λέμε λοιπόν τα σίγουρα προς το παρόν:

Teatro Music Hall

Μία νέα δυνατή λαϊκή συνεργασία θα φιλοξενήσει το Teatro
Music Hall από την Παρασκευή 26 Αυγούστου.
Ο Σταμάτης Γονίδη, ο Νίκος Κουρκούλης και η Φανή Δρακοπούλου εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί. Το πρόγραμμα αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2011

Ιερά Οδός

Η Heaven έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι την προσεχή χειμερινή σεζόν 2011-2012 η Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανίζεται στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη σε μουσικό χώρο που ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μαροσούλη, και συγκεκριμένα την Ιερά Οδό.
Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, όπου η Αγγελική Ηλιάδη μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου και των media και έγινε η πιο hot γυναικεία παρουσία της ελληνικής showbiz, η συνεργασία της με το Νότη Σφακιανάκη και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μαροσούλη έρχεται να επιβεβαιώσει την ταχύτατη εξέλιξη της σε μια νέα μεγάλη πρωταγωνίστρια της νυχτερινής διασκέδασης!

Κέντρο Αθηνών

Όταν ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν κοινή συναυλιακή πορεία το καλοκαίρι, σκεφτήκαμε ότι αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να πάει πιο μακριά. Kαι πέσαμε μέσα. Φαίνεται ότι η παρέα έδεσε και ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης θα είναι μαζί από τα τέλη Οκτωβρίου στο «Κέντρο Αθηνών». Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

EΜΠΑΤΗ north

Το περσινό πρόγραμμα πήγε σούπερ και έτσι σκέφτηκαν να ακολουθήσουν την πεπατημένη! Ο λόγος για τους διαχρονικούς Αντύπα και Άντζελα Δημητρίου που συναντιούνται για ακόμη μια φορά στην πίστα του Εμπατή με σκοπό να ξεσηκώσουν το κοινό των βορείων προαστείων απο το φθινόπωρο!

Βοτανικός

Από τα τέλη Οκτωβρίου η μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα επιστρέφει στις πίστες, αυτή τη φορά απο τον «Βοτανικό». Στο ύψος των περιστάσεων θα σταθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου αφού είναι πια ψημένη στις συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες (Πάριος, Τερζής, Ρεμπούτσικα). Οι δύο κυρίες θα ενώσουν μουσικά το χτες με το σήμερα σε βραδιές με πολύ class!

Αυτά προς το παρόν. Τα μαγειρέματα και τα παντρέματα καλλιτεχνών συνεχίζονται και εμείς θα είμαστε εδώ να σας παρουσιάσουμε και άλλα σχήματα μόλις είναι ανακοινώσιμα!
Keywords
Τυχαία Θέματα