Nέα εποχή στον Alpha: Εκτόξευση της ψυχαγωγίας

11:45 13/9/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Alpha δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις, που πρώτος και με πιο εμφατικό τρόπο προκάλεσε ο Ant1. Τη στιγμή που Star και ΣΚΑΙ φαίνεται πώς θα μονομαχήσουν για την ενημέρωση, ο Ant1 είναι έτοιμος να πάρει πίσω τη πρωτιά σε σύνολο και νεανικά και το Mega
διολισθαίνει σε αμφιβόλου αποτελέσματος κινήσεις, στο κανάλι της Κάντζας υπάρχει στόχος. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του ψυχαγωγικού τομέα.

Άλλωστε, στο δυναμικό του σταθμού υπάρχουν πρωτοκλασάτοι παρουσιαστές, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται και άλλοι, όπως ο Φερεντίνος και η Καραβάτου. Νέες εκπομπές, νέες ζώνες, νέες ιδέες και φυσικά η καθοριστική συμβολή της αξεπέραστης σε εμπειρία και επιτυχίες Ζήνας Κουτσελίνη. Παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για όλα τα κανάλια, ο Alpha δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να πρωταγωνιστήσει στη ψυχαγωγία. Οι καθημερινές εξελίξεις - είτε σε επίπεδο ανακοινώσεων είτε σε επίπεδο διαρροών - αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Τα υλικά υπάρχουν. Η συνταγή, επίσης. Οπότε, όλα είναι θέμα εκτέλεσης. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν πολλά νέα από το κανάλι.

[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα