Αποστολία Ζώη: Η επιστροφή της μετά απο 2,5 χρόνια!

18:20 12/6/2011 - Πηγή: TVNea
Την είχαμε χάσει για 2.5 χρόνια....κι όμως η Αποστολία Ζώη, είναι μια χαρά στην υγεία της, και εξήγησε στην επιστροφή της η οποία έγινε κάνωντας εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, χθες Σάββατο, ''Μες την καλή χαρά'', ότι η εξαφάνιση της είχε να κάνει με το ότι ήθελε να ηρεμήσει από όλα γενικά και πολύ μάλιστα. 
Συγκεκριμένα είπε: ''Ηρέμησα, πήρα αποφάσεις, έφυγα από την ευθυνοφοβία μου, την αντιμετώπισα και τώρα επέστρεψα. Άλλαξε ο τρόπος
με τον οποίο αντιλαμβάνομαι τα πράγματα''. 
Επιπλέον μίλησε για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Σεϊταρίδη, με τον οποίο είχε σχέση από τότε που είχαν γνωριστεί στην σειρά ''S1NgLes'', στην οποία είχε έναν ρόλο guest για κάποια επεισόδια και διευκρίνισε ότι ποτέ δεν θέλησε να κρύψει την σχέση της μαζί του, πράγμα που νόμιζαν πολλοί που την ήθελαν να έχει εξαφανιστεί με τον ηθοποιό, στο Πήλιο. Είπε ότι δεν μετακόμισε ποτέ στην επαρχία μόνιμα, αλλά ήθελε να φύγει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στα πλαίσια της προσωπικής της χαλάρωσης.
Τέλος, όταν η συζήτηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής, έφερε το τι θα κάνει μελλοντικά στα επαγγελματικά της η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ότι έχει κάνει στροφή στα πιο ροκ ακούσματα, ως προσωπική, εσωτερική και καλλιτεχνική ανάγκη, και ότι θα εμφανίζεται Live στο Γκάζι, σε έναν καινούργιο χώρο, από τον Σεπτέμβριο. Το όνομα του χώρου είναι 
''Burlesque'' και θα βρίσκεται πολύ κοντά στο Bar Bar, ένα νέο μπαράκι στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια με τον καλό φίλο της, Γιώργο Καλογερόπουλο και για το οποίο είναι ενθουσιασμένη. 
Keywords
Τυχαία Θέματα