Μπαρμπαρίγου:Γιατί δεν συμφώνησε με το Mega??

13:06 20/9/2011 - Πηγή: TVNea

Η αποκάλυψη του περιοδικού «People» πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα συνεχίσει τελικά και φέτος τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, προκάλεσε πλήθος σχολίων και ερωτηματικών σχετικά με το παρασκήνιο και την κατάληξη των συζητήσεων της διάσημης τηλεοπτικής μαγείρισσας με το Mega.
Η ίδια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποφεύγει γενικά την επικοινωνία
με δημοσιογράφους και ανθρώπους των media που την πολιορκούν για μια δήλωσή της, αλλά και την τροφοδότηση με σχόλια και πληροφορίες γύρω από το όνομά της, ωστόσο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον της εξηγεί στο Yupi τι ακριβώς έχει συμβεί με εκείνη και το Mega: «Η Αργυρώ διατηρούσε πάντα καλές σχέσεις με το συγκεκριμένο κανάλι. Άλλωστε από εκεί είχε ξεκινήσει την τηλεοπτική της καριέρα (σ.σ.: στον “Όμορφο Κόσμο” του Γρηγόρη Αρναούτογλου). Τότε, η συνεργασία είχε διακοπεί επειδή η Αργυρώ και ο σύζυγός της είχαν ανοίξει το εστιατόριο “Παπαδάκης” στο Κολωνάκι, και εκείνη δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της απέναντι στο κανάλι και ταυτόχρονα στο μαγαζί».
Όσο για τις φετινές συζητήσεις της με το Mega: «Η πρόταση του Mega αφορούσε μια δική της εκπομπή, και στα πλαίσια αυτών των συζητήσεων, έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για το “Just The 2 of Us”» συνεχίζει η ίδια πηγή στο Yupi. «Όντως, η Αργυρώ άκουσε την πρόταση για το Just με ενδιαφέρον, ωστόσο δεν έγινε σχετική συμφωνία. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας της είχε προτείνει να κάνει guest εμφανίσεις στο “Πρωινό mou” δύο φορές την εβδομάδα, αλλά -και πάλι- οι βασικές συζητήσεις της Αργυρώς με το Mega είχαν να κάνουν με μια δική της εκπομπή μαγειρικής. Τελικά, βέβαια, η Αργυρώ επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις της με το Μεγάλο Κανάλι».
πηγή:yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα