"Εχω χάσει τον ύπνο μου για την Ελενη"

11:18 1/2/2012 - Πηγή: TVNea
«Η Ελένη Μενεγάκη με αφήνει άγρυπνο τη νύχτα». Δήλωση που... σοκάρει από έναν από τους πιο γοητευτικούς νέους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ. Ο «Theo James Taptiklis», που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Underworld», ξεπερνά τις όποιες αναστολές του και μιλά με τα πλέον κολακευτικά και «καυτά» λόγια για την πλέον δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη.
«Ερχομαι
σπάνια στην Ελλάδα, αλλά τη λατρεύω. Ο παππούς μου ήταν από την Πελοπόννησο και μετανάστευσε στη Νέα Ζηλανδία. Ομως και ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια» δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός στον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος τον συνάντησε στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες, παρ’ ότι η βάση του ηθοποιού είναι το Λονδίνο.
Ιδανικός τύπος γυναίκας για τον Theo είναι η Ελένη Μενεγάκη. Αν και υποκλίνεται στη γοητεία της σέξι Τζένιφερ Ανιστον, υποκλίνεται και στην Ελένη. Οταν ο Γιώργος Σατσίδης τον ρώτησε «Τζένιφερ ή Ελένη;», δεν δίστασε να δηλώσει χωρίς δεύτερη σκέψη: «Ελένη, γιατί είναι μια γυναίκα που όταν τη σκέπτεσαι, μένεις άγρυπνος τη νύχτα!»Στα παρασκήνια της συνέντευξης ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που τον κάνουν να νιώθει εντυπωσιασμένος με την παρουσιάστρια: «Θεωρώ ότι είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Θυμάμαι τότε που είχα έρθει, Ιούλιο, στην Αθήνα και την είχα δει σε επαναλήψεις στον Alpha. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση το χαμόγελο και η λάμψη της εκείνο το πρωί. Αν και
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα