Δεύτερη σεζόν για το Luck

10:54 1/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Και τι έγινε που δεν έχει καν ξεκινήσει κανονικά η σειρά Luck του HBO και το μόνο δείγμα της είναι αυτό το ένα και μοναδικό επεισόδιο που προβλήθηκε νωρίτερα; Το κανάλι αποφάσισε να ανανεώσει την “τυχερή” σειρά και ανακοίνωσε μια δεύτερη σεζόν προτού καλά καλά ξεκινήσει η πρώτη.

Κι όμως η απόφαση αυτή του καναλιού δεν αποτελεί τηλεοπτικό ρεκόρ μια που το τηλεοπτικό δίκτυο Starz κατέχει τα πρωτεία έχοντας αποφασίσει να ανανεώσει τη σειρά Boss προτού καν

προβληθεί έστω και ένα επεισόδιο. Εμείς συμφωνούμε με τις αποφάσεις και των δύο ως fans και των δύο αυτών τηλεοπτικών παραγωγών πάντως και αναμένουμε τόσο την πρώτη σεζόν του Luck όσο και τη συνέχεια του Boss που μας άφησε σε εξαιρετικό cliffhanger στο τελευταίο επεισόδιο της season one.

Η δεύτερη σεζόν του Luck θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα ξεκινήσει περίπου τέτοια εποχή σε ένα χρόνο.  Πάντως η ιδέα των David Milch και Michael Mann για αυτή τη σειρά για τον (υπο)κοσμο του ιπποδρόμου δεν πήγε και τόσο καλά στις τηλεθεάσεις μέχρι στιγμής αφού το πρώτο της επεισόδιο αφού κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές συνυπολογίζοντας και το preview του Δεκεμβρίου αλλά και τις επαναλήψεις. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν, πάντως, εκεί στο HBO για να επιμένουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα