Επίθεση «πράσινων» οπαδών στον Νταμπίζα

19:46 1/9/2013 - Πηγή: TVNea
Ένα δυσάρεστο επεισόδιο έλαβε χώρο το πρωί έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης», με θύμα τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκο Νταμπίζα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μετέβη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να παρακολουθήσει τον αντίστοιχο αγώνα της ομάδας Νέων του συλλόγου με τη Βέροια.
Μετά το
πέρας της αναμέτρησης, που έληξε με νίκη (1-0) των νεαρών «πράσινων», κι ενώ ο Νταμπίζας αποχωρούσε, δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι στη συνέχεια χειροδίκησαν κατά του παλαίμαχου διεθνή αμυντικού.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια του περιστατικού ο Νταμπίζας διατήρησε την ψυχραιμία του, δεν αντέδρασε και αποχώρησε με το αυτοκίνητό του χωρίς να δοθεί περαιτέρω συνέχεια.
Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει συμπεριφορές όπως αυτή μεμονωμένων οπαδών εις βάρος του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα.
Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ένα ικανότατο και άξιο στέλεχος και εργάζεται σκληρά για το καλό του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται να ανταποκριθεί και να αναγεννηθεί σαν ομάδα μέσα σε ένα δεδομένα εχθρικό περιβάλλον»
Keywords
Τυχαία Θέματα