Φωτογραφία που απεικονίζει τον Κutcher μαζί με την ξανθιά συνοδό του!

08:55 1/10/2011 - Πηγή: TVNea
Ενώ οι φήμες για λήξη του γάμου του Αshton Kutcher και της Demi Moore οργιάζουν, μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας παρέχει μια ακόμα ένδειξη ότι ο 33χρονος ηθοποιός απάτησε τη Μoore. 

H εν λόγω φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, τραβήχτηκε πριν τρεις μήνες έξω από το ξενοδοχείο Roosevelt στο οποίο είχε πάει ο Kutcher μαζί με φίλους του. Ο πρωταγωνιστής του Two and Half Men δεν έφυγε μόνος του ή με την παρέα του αλλά με μια ξανθιά κοπέλα. Τα διεθνή μέσα εικάζουν ότι είναι η Sara Leal, η γυναίκα με την οποία φημολογείται ότι απάτησε τη Μoore την ημέρα της επετείου τους.

Αν αυτό ισχύει, ενισχύονται οι ενδείξεις ότι ο Κuthcher απάτησε τη Moore καθώς φαίνεται ότι με τη συγκεκριμένη κοπέλα γνωρίζονταν και έβγαιναν από τον Ιούνιο. Τρεις μήνες δηλαδή πριν τη νύχτα που λέγεται ότι πέρασαν οι δύο τους στο San Diego.

Εντωμεταξύ και άλλα πειστήρια είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς η Sara φωτογραφήθηκε με φίλες της στο club που ήταν και ο Kuthcher, άρα πράγματι ήταν στον ίδιο χώρο και οι φήμες ότι πέρασαν το βράδυ μαζί δεν είναι αβάσιμες.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει η Νew York Post είναι ότι η Sara ζητάει από τον Ashton Kutcher το ποσό των 250.000 δολαρίων για να εξαγοράσει τη σιωπή της και να μην διηγηθεί την ιστορία στα media.
πηγή:newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα