Γερμανού σε Σπυροπούλου: “Μου επιτρέπεις να προλογίσω το θέμα;”

10:47 2/12/2012 - Πηγή: TVNea
Το τραγούδι “Τα Σάββατα” του Αντώνη Ρέμου έγινε αφορμή για μια… “διαμάχη” στην εκπομπή “Μες την καλή χαρά”. Η Ναταλία Γερμανού ήθελε να ακούσει το τραγούδι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήθελε και έτσι είπε ”Δεν το δέχομαι! Θα σας παρατήσω, πάω στην Καρολίνα!” και σηκώθηκε να πάει να παρουσιάσει τη μόδα.
“Μισό, να προλογίσω το θέμα, αν μου επιτρέπεις και θα πας αμέσως…” της είπε τότε η Ναταλία Γερμανού. ”Εγώ αν σου επιτρέπω; Εμένα με στέλνουν από το control…” απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
“Μα δεν έχει πει ακόμα να
πας. Μισό λεπτό!” είπε η Ναταλία και ξεκίνησε να προλογίζει το θέμα.
Στην επιστροφή της, δε, η Κωνσταντίνα ανέφερε: “Επιστρέφω στα παιδιά… Εδώ που με μαλώνουν. Ναταλία να περάσω; Με αφήνεις;”. Η Ναταλία Γερμανού απάντησε γελώντας “Μισό λεπτό… Πέρνα!”. Όταν η Κωνσταντίνα ρώτησε “Από ποια κάμερα;”, η Ναταλία είπε στον σκηνοθέτη “Από ποια κάμερα, Περικλή; Ρωτάει η Κωνσταντίνα…” και η Κωνσταντίνα τη διέκοψε λέγοντας “Όχι, εγώ ρωτάω εσένα”.
“Πάρε να ‘χεις!” είπε γελώντας στη Ναταλία ο Θέμης Γεωργαντάς και εκείνη τον αποκάλεσε, γελώντας και εκείνη, “γλύφτη”!
“Αγαπητοί μας φίλοι, η εκπομπή φέτος, πριν γίνει Χιροσίμα, έχει βάλει σκοπό να μας νοικοκυρέψει!” κατέληξε, κλείνοντας το θέμα ο Θέμης Γεωργαντάς.

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα