Γιατί αδυνάτισε τόσο η Katie Holmes?

13:42 9/9/2011 - Πηγή: TVNea
 Η σύζυγος του Tom Cruise, αφού πέρασε ένα διάστημα στη Νέα Υόρκη με την 5χρόνη κόρη της Suri,αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Los Angeles.

Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να βγαίνει εξουθενωμένη από γυμναστήριο στην Καλιφόρνια.
Η έκφραση του προσώπου της 32χρονης ηθοποιού προδίδει την εξάντληση της.

Η αδυνατισμένη σιλουέτα της Katie Holmes έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στα αμερικανικά έντυπα,τα οποία σχολιάζουν αρνητικά την εικόνα της και τη μεγάλη απώλεια βάρους που έχει σημειώσει τελευταία.

Ωστόσο η ηθοποιός δεν φαίνεται να ανησυχεί για τον εαυτό της ούτε να θέλει να μειώσει το ρυθμό και την ένταση με την οποία γυμνάζεται.Είναι γνωστό ότι της αρέσει το τρέξιμο ενώ παρακολουθεί και μαθήματα χορού με αποτέλεσμα το σώμα της να έχει στεγνώσει τελείως.Βέβαια σ' αυτό έχει συμβάλει και η διατροφή που ακολουθεί,που βασίζεται στην κατανάλωση πρωτεινών και φαγητών που έχουν χαμηλά λιπαρά.

Παρ΄ όλα αυτά η Holmes διανύει μια καλή περίοδο στα επαγγελματικά της, κατά την παραμονή της στη Νέα Υόρκη προώθησε τη νέα της ταινία , " Don't be afraid of the dark''.Mάλιστα αυτή την περίοδο ετοιμάζει και σειρά ρούχων με την υπογραφή της. Οπότε είναι άγνωστο αν υπάρχει κάτι που την απασχολεί και επηρεάζει τη διάθεση της.

Το έτερον της ήμισυ, Tom Cruise, κάνει πρόβες για το μιούζικαλ " Rock of Ages' και προμοτάρει την τελευταία κινηματογραφική του απόπειρα "Mission: Impossible- Ghost Protocol".
Keywords
Τυχαία Θέματα