Γνωρίστε τον "Γυάλινο κόσμο"!

09:15 27/6/2011 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα η σειρά ''Γυάλινος κόσμος'' εκ Βουλγαρίας στον ALPHA και είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο προϊόν παρουσιάζεται στη χώρα μας...Τέσσερις οικογένειες μέσα στον πλούτο και τη διαπλοκή προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

H οικογένεια Κασάμποφ της οποίας θα παρακολουθήσουμε τα έργα και τις ημέρες είναι μία ισχυρή και επιφανής οικογένεια πέρα από τα συνηθισμένα. Το ζευγάρι, ο Ντιμίταρ και η Μποριάνα, διατηρούν την σχέση τους ζωντανή αφού η φιλία και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι ανώτερα από τον έρωτα και το πάθος
που σιγά-σιγά αρχίζουν να εκλείπουν. Ο τρόπος ζωής τους δεν είναι και αρμονικός, κουσούρια που έχουν κληρονομήσει και τα παιδιά τους ενώ το παρελθόν τους είναι φορτισμένο και προσπαθύν να μην κάνουν τα ίδια λάθη που οδήγησαν τους προηγούμενους γάμους τους σε αποτυχία.
Ντιμίταρ Κασάμποφ (Στεφάν Νταναίλοφ)
Αυστηρός αλλά και δίκαιος επιχειρηματίας. Αφιερωμένος στις επιχειρήσεις του προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, τουλάχιστον όταν τον χρειάζεται. Τρέφει απεριόριστο σεβασμό στην σύζυγό του αφού ήταν ανάμεσα στους όρους του...προγαμιαίου συμβολαίου: “θα σε υποστηρίζω και θα σε σέβομαι αρκεί να μην μου κάνεις την ζωή μου δύσκολη”.

Μποριάνα Κασάμποβα (Ελενα Πέτροβα)
Παρότι θα μπορούσε να κάθεται όλη μέρα, η γοητευτική σύζυγος του Ντιμίταρ βρίσκεται στο τιμόνι μίας γκαλερί και παράλληλα φροντίζει να έχει μία πλούσια κοινωνική ζωή. Γνώρισε τον σύζυγο της σε μία δύσκολη φάση της ζωή της και παρότι χρειάστηκε να προσγειωθεί απότομα δεν έχασε τον ρομαντισμό της. Πολύ σύντομα θα βρεθεί απέναντι σ' ένα σκληρό δίλημμα.

Ντάνι Κασάμποφ (Μπόσκο Καστάνοφ)
Ότι πιο κακομαθημένο κυκλοφορεί. Γεννήθηκε με μία ...πιστωτική κάρτα στο στόμα και έκοτε δεν την έχει αφήσει για δευτερόλεπτο. Φοιτά στο καλύτερο σχολείο της χώρας και οι φίλοι του φυσικά είναι παιδιά πλουσίων οικογενειών.

Κάμεν Κασάμποφ (Καλίν Βραχάνσκι)
Ο τύπος του αιώνιου επαναστάτη. Ποτέ του δεν μπόρεσε να συγχωρέσει τον πατέρα του που διέλυσε την οικογένεια τους, ένας από τους λόγους που αναζήτησε την τύχη του στην Αμερική. Όταν επιστρέψει θα θελήσει να συγχωρέσει τον πατέρα του θα συνειδητοποιήσει όμως πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Οι Ατανάσοφ
Εύποροι και μορφωμένοι δίνουν την εικόνα της τέλειας οικογένειας. Στο...βάθος όμως, πίσω από την απαστράπτουσα βιτρίνα υπάρχουν μυστικά καλά κρυμμένα. Ο μπαμπάς απουσιάζει όλη μέρα στο γραφείο και η μαμά, αινιγματική και σιωπηλή, χρειάζεται επειγόντως ψυχοθεραπευτή. Όσο για την κόρη; Πιστεύει ότι ο κόσμος περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω απ' αυτήν.

Χρίστο Αθανάσοφ (Γκέοργκι Καντούριν)
Ένας από τους συνιδιοκτήτες του Mall. Επιτυχημένος ως επιχειρηματίας έχει ένα καθαρό παρελθόν και παρότι φαινομενικά μοντέρνος ακολουθεί μία πατριαρχική συμπεριφορά. Συντηρητικός στις απόψεις του, θα καταλάβει έστω και αργά ότι ο επιχειρηματικός στίβος είναι στρωμένος με αγκάθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα