Η Jennifer Aniston με δικό της άρωμα

17:55 7/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα στην Αμερική το νέο της άρωμα που φέρει τον τίτλο «Jennifer Aniston». Η 42χρονη ηθοποιός κομψή και σε φόρμα, έβαλε ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Vivienne Westwood που κινούσε πονηρά το βλέμμα στο ντεκολτέ.

Οι θανατικοί οπαδοί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της και να λάβουν αυτόγραφα, ενώ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως το άρωμα φέρει ολοκληρωτικά την υπογραφή της και έχει την γλυκιά οσμή μίας ερωτικής φωτιάς
μίας καλοκαιρινής νύχτας (που τα βρίσκουν???!!), ενώ είναι πεποισμένοι πως οι γυναίκες και άνδρες που θα το φορέσουν θα νιώθουν ευεξία και όμορφα. Το μπουκαλάκι παραπέμπει στο Γκόλντεν Στέιτ και η κυκλική διάσταση να καταλήγει σε έντονα σχήματα κυμάτων.  Στον δημοσιογράφο του ΕΤ δήλωσε πως από μικρή είχε πάθος να αναμειγνύει μυρωδιές. Η ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» επιθυμεί να κυκλοφορήσει μία σειρά καλλυντικών σε περίπτωση που το άρωμα έχει εμπορική επιτυχία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 03">



Keywords
Τυχαία Θέματα