Η Φαίη Σκορδά γύρισε…

17:05 30/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η γλυκιά μανούλα γύρισε στην θέση της Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην πρωινή παρέα του Mega. Μετά το καλωσόρισμα, το δελτίο καιρού και το πρώτο διαφημιστικό break, ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας την υποδέχθηκε με κόκκινα τριαντάφυλλα, αφού προηγουμένως ενημέρωσε το κοινό σε ποιους έχει λείψει η Φαίη Σκορδά
και ότι σήμερα την υποδέχεται ως συμπαρουσιάστρια και όχι ως σύζυγο. Η Φαίη έκανε την εμφάνιση της με ένα στενό φόρεμα σε έντονο καλοκαιρινό κόκκινο χρώμα και η παραγωγή επέλεξε το κομμάτι «Pretty Woman» του Roy Orbison ως καλωσόρισμα. Μετά από δύο σταυρωτά φιλιά στα μάγουλα, το δίδυμο παρουσιαστών και ζευγάρι στην ζωή κατευθύνθηκε προς τους συνεργάτες της εκπομπής. Το σόου συνεχίστηκε με την Φαίη Σκορδά να χαιρετά με φιλιά και αγκαλιές το πάνελ αλλά και τους τεχνικούς και τους εργαζόμενους πίσω από τις κάμερες (εξυπακούεται δηλαδή ότι η Φαίη τους είδε για πρώτη φορά, αφού ήρθε ντυμένη, βαμμένη και με το μικρόφωνο στην θέση της… από το σπίτι!).  Αφού έγιναν οι συστάσεις, το ζεύγος έκατσε στο πάνελ προκειμένου να συζητήσει τα κιλά, την μητρότητα και τις αλλαγές που έχει φέρει το μωρό στην ζωή των δύο. Η Φαίη λ.χ. μας ενημέρωσε ότι τώρα που θηλάζει το μωρό τρώει περισσότερο από ότι όταν ήταν έγκυος, αλλά και ότι της λείπει ήδη το μωρό. Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να την καθησυχάσει: «Εντάξει Φαίη μου, τρεις ωρίτσες είναι!».
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάσουν το «Πρωινό Mou» μέχρι τις 24 Ιουνίου. Τους αντικαταστάτες του καλοκαιριού θα τους μάθεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα