Η «μάχη» της τηλεθέασης στην prime time ζώνη . Τα συν και τα πλην των σίριαλς.

13:56 12/11/2014 - Πηγή: TVNea
Φέτος το πρόγραμμα της τηλεόρασης έχει... γεμίσει με νέα σίριαλ και το κλίμα είναι θετικό και αισιόδοξο για την συνέχεια στο τηλεοπτικό τοπίο. Η μάχη στην prime time λοιπόν... καλά κρατεί.

...

Ο Βασίλης Θωμόπουλος ξέρει να κάνει κωμωδίες που το κοινό αγαπά και... τιμά με την τηλεθέασή του. Οι «Συμμαθητές» έκαναν 24,1% στην πρεμιέρα τους και κέρδισαν 1.140.000 τηλεθεάσεις. Κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο, ανανέωσε το... ραντεβού του με την σειρά και για
το δεύτερο επεισόδιο.

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ» δικαίωσε τις προσδοκίες. Το πολύ καλό σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή και οι εξαιρετικές ερμηνείες έφεραν ήδη από την πρεμιέρα καλά νούμερα της τάξης του 24,3%, ενώ και τις εβδομάδες που ακολούθησαν η σειρά κρατιέται σταθερά πάνω από το 20% και στους περίπου ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

«Το σόι σου», περιγράφει την... παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Ο Νίκος Ζαπατίνας αιχμαλωτίζει οικογενειακές στιγμές απείρου... κάλλους. Ενάμισι εκατομμύριο τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα της σειράς δίνοντας στην κωμωδία του Alpha μέσο μερίδιο 35,9%.

Το «Μάνα Χ ουρανού» είναι μια οικογενειακή κωμωδία με το καυστικό χιούμορ του Γιώργου Φειδά και τη Μαρία Σολωμού στον γνώριμο ρόλο της γυναίκας στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η σειρά απέσπασε στην πρεμιέρα της μερίδιο 22%, κατάφερε στη δεύτερη προβολή να διατηρήσει ένα 21,8%, αλλά συνέχεια αναγκάστηκε να υποχωρήσει πίσω από τη... «Μουρμούρα» που σαρώνει. Παρ' όλα αυτά, έχει καταφέρει να έχει περίπου 700.000 σταθερούς τηλεθεατές.

Το θρίλερ είναι ένα δύσκολο είδος, με απαιτητικό κοινό, αλλά η σειρά του ΑΝΤ1, «Η εκδρομή» έχει ξεχωρίσει. Έχει μέσο μερίδιο 22,1% (921.000 τηλεθεατές) στην πρεμιέρα και ανέκαμψε στο 19,6% στο τρίτο επεισόδιο.

Η «Δικαίωση» του ΜΕGΑ και του Δημήτρη Αρβανίτη δεν φαίνεται προς το παρόν να... δικαιώνει την επιλογή τους. Παρότι το σίριαλ ξεκίνησε ικανοποιητικά, με ποσοστό 25,1 % στο πρώτο επεισόδιο, τη δεύτερη εβδομάδα προβολής έπεσε στο 16,8%.

Οι «Τρίχες» είναι η πολυαναμενόμενη νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Ακόμα βέβαια δεν έχει κατορθώσει να προσελκύσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Στην πρεμιέρα έκανε 17%, όμως τις υπόλοιπες μέρες προβολής της τα ποσοστά έπεσαν έως και 14,5%.

Και για το τέλος κρατήσαμε την σειρά που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αυτή δεν είναι άλλη από την «Μουρμούρα» του Alpha, η οποία προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Χαρακτηριστικό του πόσο καλά πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης είναι το γεγονός ότι έκλεισε τον Οκτώβρη με 39,1% μέσο όρο στα νεανικά κοινά. Προβάλλεται 3 μέρες την εβδομάδα και έχει απέναντί της ισχυρούς αντιπάλους. πηγή gossip tv http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα