Η πρόταση του Λιάτσου στον αέρα του δελτίου!

09:31 8/10/2011 - Πηγή: TVNea

Η Χριστίνα Λαμπίρη, μόλις μια ημέρα πριν εμφανιστεί στο πρώτο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων, μίλησε στονΑιμίλιο Λιάτσο για το νέο της επαγγελματικό βήμα.
«Είναι δύσκολο να περνάς από εκπομπή σε δελτίο» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια ενώ πρόσθεσε: «Έχω κάνει κάτι προπονήσεις σε κάτι έκτακτα. Έχω έρθει και θα ξανάρθω και νομίζω ότι θα κοιμηθώ και εκεί»
Όσο για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Πήγα Αμερική, πέρασα πάρα πολύ όμορφα» και δεν έκρυψε πως παρακολούθησε αρκετές ώρες αμερικανικά δελτία ειδήσεων ώστε να πάρει ιδέες αφού όπως δήλωσε της αρέσει πάρα πολύ το Αμερικάνικο στιλ
στο δελτίο ειδήσεων.
Επίσης, ο Αιμίλιος Λιάτσος της επεφύλασσε και μια έκπληξη, καθώς της αποκάλυψε πως σκέπτεται να της προτείνει να παρουσιάσουν την επόμενη σεζόν μια εκπομπή από κοινού. Βέβαια, ο γνωστός άνκορμαν προτιμά να πει δημοσίως περισσότερες πληροφορίες αφού το συζητήσουν κατ’ ιδίαν πρώτα, πρόταση η οποία δεν φάνηκε να αφήνει ασυγκίνητη την παρουσιάστρια.
Τέλος, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Επειδή το αγαπώ έχω μεγαλύτερη αγωνία. Δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει» ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορείπηγή: yupi.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα