'Κρατάει o Πύργος του Downtown'

19:03 23/10/2012 - Πηγή: TVNea
ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ AGB?40άρισε...ξανά η ASI*Προβληματίζει η Μελέτη* Δε..λέει να πάρει κεφάλι ο Ant1 στην prime time.
Μάλλον θα αισθάνονται χαρούμενοι οι Σκορδολιαγκαίοι,καθώς η 'Asi' ολοκληρώνεται σιγά-σιγά.Το χθεσινό 40% (και τα σταθερά ποσοστά άνω του 35) καταδεικνύουν πως η δυναμική του σήριαλ είναι εντυπωσιακή στο κοινό που βλέπει το πρωί τηλεόραση.Συνολικά βέβαια,ο Ant1 μόνο κερδισμένος δεν είναι, καθώς η prime time
συνεχίζει να καθιζάνει, έχοντας χάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές το βράδυ με την μετακόμιση της Asi.Χθες,το κανάλι έμεινε σταθερά 3ο στο κοινό 15-44.
Sila παρέμεινε οριακά πρώτη,στη μάχη με τον 'αντίπαλο' Σουλειμάν,ενώ το 'DownTown Abbey' κράτησε το κοινό του με 11.5%.Η επίδοση αυτή ήταν καλύτερη απ'τα ποσοστά του Greys Anatomy.
-Οσο για τη μάχη της daytime?Η Μενεγάκη έχει πάρει φόρα τις τελευταίες ημέρες,κάτι που πιθανότατα εξηγείται κι από τους δυνατούς καλεσμένους.Χαμηλά ποσοστά για τη Μελέτη,που βλέπει την έταιρη 'βασίλισσα' του Star Τατιάνα να χτυπά 20άρια στο σύνολο,αλλά και αξιοπρεπή νούμερα στα νεανικά κοινά...

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα