Μανωλίδου:"Δεν εγκαταλείπω ποτέ μια μάχη"

11:36 12/4/2011 - Πηγή: TVNea
Τι και αν τα νούμερα τηλεθέασης του ''Daily'' εξακολουθούν να παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλά ; Η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει έτοιμη να αγωνιστεί για την καλύτερη πορεία της εκπομπής :"Εγώ θα παλέψω για να πετύχει το “Daily” και δεν θα σταματήσω να προτείνω και να δοκιμάζω πράγματα μέχρι να μείνω απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Άλλωστε στη ζωή μου έχω μάθει να μην εγκαταλείπω ποτέ καμιά μάχη”.
Η παρουσιάστρια αναφέρεται στις ''διαρροές'' που υπάρχυν στο υλικό του
σόου : "Σίγουρα όταν ξεκινάγαμε την εκπομπή φανταζόμασταν πως τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο εύκολα αφού δεν είχαμε υπολογίσει σωστά τις...διαρροές του υλικού που θεωρούσαμε πως θα είχαμε αποκλειστικά και μόνο εμείς στην εκπομπή. Δεν πειράζει όμως. Κάθε αρχή και δύσκολή . Έχουμε ξεκινήσει ήδη ουσιαστική δράση. Άνθρωποι έχουν προστεθεί , δεν έχει καμιά βάση το ότι ο σκηνοθέτης αποχώρησε εξαιτίας μου αφού ήταν προγραμματισμένο να συμβεί εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων του και είχαμε εξαιρετική σχέση δεδομένου πως ήταν και ο σκηνοθέτης μου στη “Στιγμή της Αλήθειας”.
Πάντως ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά που θέλω εγώ και ελπίζω πως θα αρέσουν στους τηλεθεατές : Γρήγορες εναλλαγές θεμάτων , πιο προσωπικές και χαλαρές κουβέντες , καλεσμένοι έκπληξη που κρίνουν και αποκαλύπτουν και περισσότερο πρωτότυπο υλικό από το χορευτικό σόου είναι μόνο κάποια από αυτά που θα δούμε στις επόμενες εκπομπές".
Η Ευγενία έχει πει στο παρελθόν και το επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία πως δεν μετανιώνει για την επιλογή της να πάει στον ΑΝΤ1 και πως κάθε απόφαση της είναι αποτέλεσμα πολλής σκέψης.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα