Με το ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι (20/10/11)

18:07 20/10/2011 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και πιάνουμε το Τηλεκοντρόλ στο χέρι για να ξεκινήσουμε το καθιερωμένο ΖΑΠινγκ στα τηλεοπτικά μας κανάλια .
ZΑΠινγκ στο Πρωινό ΑΝΤ1
ZΑΠινγκ στο Alter- Star και το Πολύ Μπλα Μπλα και το Made in Star για το Πρωινό ΑΝΤ1
ZΑΠινγκ στο Star και το κεντρικό Δελτίο
ZΑΠινγκ
στο Mega και το Πρωινό μου.
ZΑΠινγκ στον Χάρη Ρώμα και την σπόντα στην Μενεγάκη
ZΑΠινγκ στο Mega και το Κάψε το σενάριο
ZΑΠινγκ σε Star και Alter για τον θάνατο του Νικόλα Γιγουρτάκη

Aν και είδαμε μέσα από το έκτακτο Τηλεκοντρόλ (την Δευτέρα) την πρεμιέρα του Πρωινό ΑΝΤ1, θα εστιάσουμε στις σποντουλες και τα μικρά λαθάκια αμηχανίας. Πολύ αγχωμένη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και για να είμαι ειλικρινείς μου έφερε ένα μικρό άγχος για το αν θα προλάβει να κάνει το γλυκό στο χρόνο που είχε. Ίσως τελικά θα έπρεπε να υπήρχε κάποιος διπλά της. Κατ άλλα η εκπομπή μας άρεσε τόσο στο πρώτο κομμάτι με τον Γιώργο Παπαδάκη(κλασική αξία άλλωστε), όσο και στο δεύτερο κομμάτι με τον Χρήστο Φερεντινο και Σίσσυ Χρηστίδου. Με περισσότερο αέρα είδαμε την Σίσσυ Χρηστίδου ενώ ο Χρηστος Φερεντινος προσπαθούσε στην αρχή να συντονιστεί πράγμα που κατάφερε τελικά, μάλιστα έριξε και την σποντουλα του λέγοντας συγκεκριμένα πως ''αυτοί στο Πρωινό ΑΝΤ1 είναι και οι 3 στον καιρό μαζί με τον Τάσο Αρνιακό, ενώ ο Λιαγκας τον λέει μόνος του! (να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο κείμενο για το Πρωινό ΑΝΤ1 το γράφω λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα τους).Δεύτερη ημέρα προβολής τα πράγματα σαφώς πολύ καλύτερα. Χωρίς άγχος και με την κανονική ροή τους. Χωρίς άγχος παραδόξως ήταν και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που στην πρεμιέρα έτρεμε.

Το Δεύτερο ΖΑΠινγκ μου είναι στο χθεσινό δελτίο του STAR.Μην περιμένετε καλό λόγο για το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 .Θέμα έγινε στο δελτίο η άρνηση τις Σοφίας Παυλίδου (σύζυγος Φερεντινου) να μιλήσει σε όλα τα μικρόφωνα του Star.Την ίδια στιγμή μάλιστα και ο Χρήστος Φρενετνινος δεν ήθελε να μιλήσει και αρνήθηκε ευγενικά. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Star φυσικά ...
κάνε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια... 
είπαν ότι την ψώνισε(με λίγε λόγια)γιατί είναι στο πρωινό… Ντοιγκ… Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστή η αγάπη του Δελτίου Ειδήσεων του Star στον Λιάγκα. Απορία μας πως και έδειξαν τα νούμερα τις πρεμιέρας του Πρωινό ΑΝΤ1.

Το επόμενο μου ΖΑΠινγκ είναι στο Πολύ Μπλα Μπλα και στο Made in Star.Στο Πολύ Μπλα Μπλα είδαμε όλη την ομάδα να.. κραταει θα έλεγα μια απόσταση τόσο για τα σαρωτικά νούμερα του Πρωινό ΑΝΤ1 όσο και για την εκπομπή δείχνοντας βεβαία ένα ουδέτερο πρόσωπο αλλά πετώντας διάφορα υπέρ Πρωινό μου. Γνωστή άλλωστε η φιλιά που υπάρχει με τους παρουσιαστές του Mega.Aν δεν σε στηρίξει ο φίλος στα δύσκολα κλάφτα….Όσον αφορά το ΖΑΠινγκ στο Made in Star, η Νικολέτα Ράλλη με καλεσμένο τον Αντώνη Πρέκα έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση που έχει στο Πρωινό ΑΝΤ1 . Όλοι ξέρουμε την μικρή κοντριτσα με τον Λιάγκα… Α δεν το ξέρετε; Κάντε κλικ στο http://tvnea.blogspot.com/2011/10/blog-post_3355.html

Keywords
Τυχαία Θέματα