Με το Τηλεκοντρόλ στο Πρωινό ΑΝΤ1.

15:21 17/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σας άρεσε το Πρωινό ANT1;Δώσε την δίκη σου ψήφο
Ένα έκτακτο ΤΗΛΕΚΟNΤΡΟΛ θα δούμε σήμερα, καθώς η μεγάλη πρεμιέρα του νέου πρωινού του Αμαρουσίου είναι γεγονός.
Θα ξεκινήσω με το πολύ μεγάλο -ομολογούμενως- studio. Ενά μοντέρνο studio με χρώμα που δίνει θετική ενέργεια. Η κάθε ενότητα σε ξεχωριστό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο.
Πρωινό ΑΝΤ1-Ενημέρωση: Κλασική άξια ο Γιώργος Παπαδάκης, άνοιξε την εκπομπή εμφανώς χαρούμενος.Μας κράτησε συντροφιά μέχρι και
τις 10:10 περίπου, όπου έδωσε πάσα στο Πρωινό ΑΝΤ1- Παρέα, δηλαδή στον Χρηστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου. Το νέο δίδυμο βγήκε λίγο αγχωμένο για την πρώτη καλημέρα! Ωστόσο, στα 5 πρώτα λεπτά βρήκαν τον ρυθμό τους.
Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα: Πριν ξεκινήσει η ψυχαγωγική ζώνη του νέου πρωινού, οι 2 παρουσιαστές μας παρουσίασαν τους νέους συνεργάτες τους. Πέταξε και μια σποντίτσα ο κ.Φερεντίνος μετά τα ζώδια, όταν πήγαν στην ενότητα του καιρού λέγοντας συγκεκριμένα πως ''αυτοί στο Πρωινό ΑΝΤ1 είναι και οι 3 στον καιρό μαζί με τον Τάσο Αρνιακό, ενώ ο Λιαγκας τον λέει μόνος του!'' Δυνατό το πάνελ με χιούμορ και διάθεση.
Όπως μάλιστα ...κάνε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια...

μας ενημέρωσαν τόσο ο κ Παπαδάκης όσο και οι Χρήστος - Σίσσυ, σε περίπτωση επικαιρότητας θα παίρνει θέση και ο Παπαδάκης στο Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα .
Οι πάσες τόσο στο Πρωινό ΑΝΤ1- Αστρολογία όσο και στο Πρωινό ΑΝΤ1- Μαγειρική έγιναν μέσω της Σίσσυς Χρηστίδου και του Χρηστου Φερεντίνου αντίστοιχα.
Πολύ θετικό ξεκίνημα έκανε η Λίτσα Πατέρα με την ενότητα Πρωινό ΑΝΤ1 Αστρολογία, πολύ αγχωμένο ξεκίνημα έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που πότε έχανε τα λόγια , πότε έβρισκε τον ρυθμό και πότε αγχωνόταν για τον χρόνο. Ίσως θα έπρεπε να μείνει τελικά ο Φερεντίνος δίπλα της, ίσα ίσα για την πρεμιέρα.
Τα σχόλια δικά σας.
Γ.Π.
Σας άρεσε το Πρωινό ANT1;
Δώσε την δίκη σου ψήφο

<a href="http://polldaddy.com/poll/5590448/">Σας άρεσε το Πρωινό ANT1;</a>


Keywords
Τυχαία Θέματα