Μεγάλη Τρίτη στην TV

17:25 19/4/2011 - Πηγή: TVNea
Μεγάλη Τρίτη σήμερα και το πρόγραμμα της τηλεόρασης γεμίζει με κατάνυξη, θρησκευτικά δράματα, ιστορικές περιπέτειες και συγκίνηση. Συγκεντρώσαμε τα θρησκευτικά ... για να οργανωθείτε! 
Την «Ακολουθία του Νυμφίου» με το Τροπάριο της Κασσιανής θα παρακολουθήσουν οι θρησκόληπτοι τηλεθεατές στην ΕΤ1. Η λειτουργία αρχίζει στις 19:00 και μεταδίδεται ζωντανά από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιώς. Την ίδια ώρα μεταδίδει και η ΕΤ3 την Ακολουθία από την Ιερά Μητρόπολη
της Θεσσαλονίκης. Στην ΕΤ1 μεταδίδεται επίσης η ιστορική μίνι σειρά «Quo Vadis» στις 22:00 και ακολουθεί μία ώρα αργότερα στην ΕΤ3 το ξεσκόνισμα της Βίβλου στην σειρά ντοκιμαντέρ  «Η Βίβλος».   
Στο Μακεδονία TV οι ... τηλεθεατές θα δουν στις 20:30 την συνέχεια της ταινίας «Close to Jesus». Παραγωγής 2005 σε σενάριο του Φράνκο Μπερνίνι. Στις 21.00 ο ΑΝΤ1 μεταδίδει το εξαιρετικό θρησκευτικό δράμα του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ». Στις 22.00 το ALTER προβάλλει την ταινία «Κλεοπάτρα» με πρωταγωνίστρια την Λεονόρ Βαρέλα. Ο ΣΚΑΪ προβάλλει στις 23:50 την σειρά ντοκιμαντέρ «Τα μυστήρια της Βίβλου» με σημερινό θέμα «Σόδομα και Γόμορρα». Η ιστορική «Ιωάννα της Λωραίνης» έχει την τιμητική της στο πρόγραμμα του MEGA. Η προβολή ξεκινά στις 23:50!

Star και Alpha το ρίχνουν στην κωμωδία και προβάλλουν απόψε «Ο Τσάρλι Και Το Εργοστάσιο Σοκολάτας» (Star) και την ελληνική ταινία «Το ανθρωπάκι» (Alpha) αντίστοιχα, δεν θα το λέγαμε ακριβώς στο κλίμα των... καιρών! Ε? Επίσης στην κωμωδία το ρίχνει και το MTV που θα προβάλλει την «Πάρις Χίλτον στο Ντουμπάι». Και τα τρία προγράμματα στις 9 το βράδυ. Μουσική παρέχει ο Δήμος Αναστασιάδης στο MAD στις 23:00 μεταδίδεται το πρώτο μέρος του Mad Web Concert.  
Για τους φίλους της συνδρομητικής τηλεόρασης απόψε το Braveheart αποτελεί απόλυτο must για την θρησκευτική Μεγάλη Τρίτη.  Προβολή στην αίθουσα novacinema 2 στις 9 ακριβώς. Στο κανάλι του National Geographic εισχωρούν στα «Άδυτα του Χριστιανισμού» και οι προγραμματιστές του Universal Channel  (ΟΤΕ) θα προβάλλουν στις 18:30 επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Κολόμπο» με έναν πνευματιστή που νομίζει ότι είναι Άγιος.
Αν πάλι δεν σας κάνει κλικ τίποτα από τα παραπάνω έχετε την ευκαιρία να δείτε Έριν Πρόκοβιτς (Mega, 21:00), Ράδιο Αρβύλα (ANT1, 23:00), τις Χαμένες Αγάπες με τον Κέβιν Κόστνερ στο Star (23:00),  την αστυνομική σειρά Ultimo (Μακεδονία TV, 22:15), CSI: Νέα Υόρκη (ΣΚΑΪ, 22:00), ντοκιμαντέρ για την Πυρηνική Καταστροφή στη ΝΕΤ (22:00) ή απλά να δείτε DVD.
Keywords
Τυχαία Θέματα