Μιχάλης Μαρίνος: «Είμαι "ελεύθερος" από επιλογή»

13:16 21/11/2011 - Πηγή: TVNea
Στη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Μιχάλης Μαρίνος, το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά", για την προσωπική του ζωή, τα νέα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Just The Two Of Us. Ο 41χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση που έχει δεχτεί να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του «Just The Two Of Us» : «Είχα πάντα προτάσεις. Υπήρχαν πάντα άλλες δουλειές και υποχρεώσεις και τελικά το σκεφτόμουν». Αν και ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει αποδεχτεί την πρόταση του Mega,
τόνισε: «Αν υπάρχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί και να μην είμαι», ενώ για το διαγωνιστικό μέρος του σόου, πρόσθεσε: «Στο “Just” δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να τραγουδάς για να πας πάρα πολύ καλά. Είναι ένας διαγωνισμός δημοφιλίας. Όχι για το ποιος είναι ο καλύτερος. Το αν τραγουδάς καλύτερα έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Μιχάλης Μαρίνος είπε: «Είμαι "ελεύθερος" από επιλογή. Εκτός, αν έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό… Εγώ κοιτάω μόνο εκεί που με θέλουν πολύ. Γενικά όταν δεν με θέλουν, όσο και να θέλω εγώ, θα ξενερώσω. Νομίζω αν θέλω πολύ, έχω υπομονή. Απλά τελευταία δεν θέλω πολύ, μου αρέσει όπως είμαι. Δεν είμαι όμως κλειστός. Αν είναι να ερωτευτώ, είμαι εδώ», ενώ τόνισε: «Δεν μου αρέσει το ψέμα και η υποκρισία. Όλα τα άλλα τα συζητάω. Προτιμώ να μου πεις την αλήθεια και να 'ναι σκληρή, πάρα να μου πεις ψέματα και να το μάθω πιο κάτω. Το ψέμα δεν το θέλω».

Ο Μιχάλης Μαρίνος συμμετέχει στην κινηματογραφική ταινία «Νήσος 2» που κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου, όπως και στη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισσα Εμπιστευτικό» στην οποία συνεργάζεται με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ακόμα, εμφανίζεται στη θεατρική παράσταση «Αθώος ή ένοχος» στο θέατρο Κάππα, μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, την Κλέλια Ρένεση και την Ηρώ Λούπη.

Πηγή: yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα