Ο «Πειρασμός» πήγε...στο Γκάζι(Δ.Τ+φώτο+το τραγουδι της σειρας)

18:01 25/9/2011 - Πηγή: TVNea
 Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΣΕ 12 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ… ΜΑΣ «ΚΟΛΛΗΣΕ» ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ 24 Σεπτεμβρίου στην οδό Περσεφόνης και Γαργηττίων 23Α στο Γκάζι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα.Ένας ξεχωριστός πειρασμός «έκλεισε» προκλητικά το μάτι σε χιλιάδες Αθηναίους και τους υποσχέθηκε τις πιο δυνατές συγκινήσεις για τη νέα
σεζόν!
Φυσικά αναφερόμαστε στη νέα φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1, η οποία λίγο πριν τη μεγάλη τηλεοπτική της πρεμιέρα, πρόσφερε μια πρώτη γεύση από το εθιστικό story της. Κάνοντας τους τοίχους από ένα κτήριο να γκρεμίζονται και τα κομμάτια να μεταμορφώνονται σε λαμπερή χρυσόσκονη, που έπεφτε από ψηλά, αλλά και τεράστια χέρια να κινούνται επιβλητικά στο σκοτάδι, κρατώντας το χαρακτηριστικό κατακόκκινο μήλο, όλη η ατμόσφαιρα ήταν αληθινός… πειρασμός!
Το ξεχωριστό αυτό high tech θέαμα κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και με περισσότερα από 12 τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ αυτών καλύτερης σειράς, καλύτερου σεναρίου, καλύτερης γυναικείας και ανδρικής ερμηνείας,η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Πειρασμός» δείχνει πως… θα κερδίσει και τις καρδιές μας! Από τη Δευτέρα το βράδυ 26 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21:00, ο «Πειρασμός» έρχεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1!
Δείτε φώτο+ το τραγούδι της σειράς Πειρασμός ...




το τραγούδι της σειράς Πειρασμός που τόσο πολύ μας ζητάτε...
Keywords
Τυχαία Θέματα