Όλα τα βλέμματα στην Bellucci

15:30 16/8/2013 - Πηγή: TVNea
Ως μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο του θεάματος, η Monica Bellucci τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, ακόμη κι όταν εμφανίστηκε απλά ντυμένη στην Κροατία, για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Η 48χρονη ηθοποιός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, φορώντας μία μακριά φούστα, την οποία συνδύασε με τζην πουκάμισο, δεμένο στη μέση και πλατφόρμες και δείχνοντας κομψή, όπως πάντα.

Η Bellucci βρίσκεται στην Κροατία για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει,
δια χειρός Emir Kusturica, με τίτλο "On The Milky Road".

Πρόσφατα, η μελαχρινή καλλονή προκάλεσε σχόλια, όταν υποστήριξε το δίδυμο Dolce - Gabbana, δηλώνοντας πως δεν έχει σκοπό να διακόψει τη συνεργασία μαζί τους, παρά την εμπλοκή τους σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

"Έκανα την πρώτη μου πασαρέλα για εκείνους και από τότε, έχουμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση, που δεν μπορεί να σταματήσει να εξελίσσεται. Μοιραζόμαστε μία πολύ όμορφη ιστορία", είχε δηλώσει.

Οι Dolce & Gabbana από την άλλη, που κλήθηκαν σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, να πληρώσουν πρόστιμο για την υπόθεση, δήλωσαν πως εάν το πληρώσουν, η εταιρεία τους θα πτωχεύσει, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κλείσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα