Όταν η Καίτη Γαρμπή ήταν... μικρή Καιτούλα! (ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ PHOTOS)

16:45 17/10/2013 - Πηγή: TVNea
Το Αthens Magazine βρήκε τις παιδικές φωτογραφίες της αγαπημένης τραγουδίστριας και σας τις παρουσιάζει χωρίς φίλτρο! Για τα μάτια σας μόνο…

Από μικρούλα πόζαρε στο φακό καμαρωτή καμαρωτή και ξεχώριζε από τα άλλα παιδάκια! Ο λόγος για την γνησιότερη λαϊκή φωνή και τα ομορφότερα μάτια του ελληνικού πενταγράμμου, την Καίτη Γαρμπή!

Η τραγουδίστρια από πολύ μικρή έδειξε πώς είχε κλίση στο τραγούδι όπως άλλωστε και η μεγαλύτερη αδελφή της Λιάνα, που σε ηλικία 5 ετών εμφανίστηκε στα ταλέντα του Οικονομίδη και κέρδισε! Έτσι την ανέλαβε ένας μαέστρος για να της κάνει μαθήματα φωνητικής.
Η Καίτη έκανε τη δεύτερη φωνή και από τότε έγιναν ντουέτο.
Στα 15 της χρόνια γνώρισε τον συνθέτη Αλέκο Χρυσοβέργη, ο οποίος της πρότεινε να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με την αδελφή της. Ο πατέρας τους είχε αρχικά αντιρρήσεις, όμως μετά τη μεσολάβηση της μητέρας τους συμφώνησε. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα των δύο κοριτσιών ως «αδελφές Γαρμπή», κάνοντας στην αρχή τις δεύτερες φωνές σε γνωστά τραγούδια της εποχής, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στη Θεσσαλονίκη…
Το 1986 η Καίτη έβγαλε τον πρώτο της δίσκο χωρίς τη Λιάνα και από εκεί και πέρα η επιτυχία της στο τραγούδι αλλά και η καλλιτεχνική της πορεία είναι γνωστή.
Keywords
Αναζητήσεις
καιτη γαρμπη σπανιες φωτογραφιες
Τυχαία Θέματα