Ό,τι θέλεις να μάθεις για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Ήρωες"

18:45 18/2/2013 - Πηγή: TVNea
-Ήρωες ανάμεσά μας -
Μια κοινωνική αποστολή μεγαλύτερη από την τηλεόραση.
Στη χώρα μας υπάρχουν άνθρωποι που με τις πράξεις τους μας δίνουν ελπίδα και φωτίζουν τη ζωή μας. Άνθρωποι που προσφέρουν με αυταπάρνηση, χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση ή προσοχή. Που δεν διστάζουν να βάλλουν ακόμα και τη ζωή τους σε κίνδυνο, για να σώσουν τον συνάνθρωπό τους. Αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους ήρθε η στιγμή να τους αναδείξουμε και να τους κάνουμε παράδειγμα για όλους.

Για την ανάδειξη των ηρώων που ζουν ανάμεσά μας, συμπράττουν ουσιαστικά η Τηλεόραση, ο Τύπος, και το Διαδίκτυο με ένα και μοναδικό
στόχο: να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους πιο ξεχωριστούς καθημερινούς ανθρώπους, που με τις πράξεις τους αξίζουν να είναι τα πρότυπά μας.

Οι εφημερίδες δημοσιεύουν τις ιστορίες των καθημερινών ηρώων και στη συνέχεια, μια κριτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από καταξιωμένες προσωπικότητες θα επιλέξει ανάμεσα στις χιλιάδες αιτήσεις τις 10 περιπτώσεις των ηρώων που θα βραβευτούν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μια μεγάλη πανελλαδική καμπάνια, ζητάμε από το κοινό να προτείνει υποψήφιους ήρωες, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρει στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form

Όταν οι εφημερίδες αρχίσουν να λαμβάνουν τις υποψηφιότητες, θα δημοσιεύσουν τις ιστορίες.
Αυτές θα εκδίδονται μέχρι να επιλεχθούν οι 10 ήρωες από την επιτροπή.
Ταυτόχρονα, μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις εκπομπές του ΑΝΤ1 θα παρουσιάζονται εκτεταμένα ρεπορτάζ με τις ιστορίες, θα που θα υποστηρίζουν και θα ενισχύουν επικοινωνιακά το Project, αλλά και θα παροτρύνουν τους τηλεθεατές να προτείνουν και να αναδείξουν τους δικούς τους ήρωες.

Έπειτα από τις δημοσιεύσεις των ιστοριών, θα γίνει η επιλογή από την κριτική επιτροπή της τελικής 10άδας των υποψήφιων ηρώων, και μετά ξεκινάει η φάση της παρουσίασης των υποψηφιων, μέσα από 5 ειδικές εκπομπές στον ΑΝΤ1.

Τότε γίνονται γνωστά και τα ονόματα των 10 που έχουν επιλεγεί.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 5 επεισόδια ( 2ωρα) και ένα μεγάλο Gala που θα μεταδοθεί Live.

Κάθε ένα από τα επεισόδια θα παρουσιάζει 2 συναρπαστικές ιστορίες .

Για την τελετή βράβευσης των καθημερινών ηρώων, θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Gala, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Οι σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι, θα τιμηθούν από ξεχωριστές προσωπικότητες,

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα