Πατέρας για πρώτη φορά ο Hugh Grant

10:31 3/11/2011 - Πηγή: TVNea

Ο διάσημος βρετανός ηθοποιός Hugh Grant έγινε πατέρας ενός κοριτσιού έπειτα από μια «εφήμερη σχέση», όπως δήλωσε εκπρόσωπος του στο Λονδίνο. Η ταυτότητα της μητέρας δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, πρόκειται για την κινέζα ηθοποιό Tinglan Hong, με την οποία ο Hugh Grant συνήψε σχέση στις αρχές του έτους. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη,
αλλά ο Grant είναι πολύ και χαρούμενος και έχει καλή σχέση με τη μητέρα της μικρής. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Hugh Grant είναι ένας ευτυχής πατέρας ενός κοριτσιού. Με τη μητέρα της μικρής είχε μια σύντομη σχέση και παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος και πιο υποστηρικτικός. Με τη μητέρα του παιδιού διατηρούν φιλική σχέση», τόνισε ο εκπρόσωπος του Hugh Grant. Το μωρό, το όνομα του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστό, γεννήθηκε με καισαρική, στην ιδιωτική κλινική Portland του Λονδίνου, στις 26 Σεπτεμβρίου.Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» και «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία», έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα ΜΜΕ με τις ερωτικές του σχέσεις, στις οποίες συγκαταλέγονται η σχέση του με τη βρετανίδα ηθοποιό Liza Hurley, η οποία διήρκεσε 13 χρόνια.
Το 1995 ο δημοφιλής ηθοποιός προκάλεσε σκάνδαλο καθώς συνελήφθη στο Λος Αντζελες ενώ επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητό του.

ant1online


Keywords
Τυχαία Θέματα