Introducing: Wise Lines

00:22 3/11/2011 - Πηγή: Mixtape

Από τις περιπτώσεις που ένα νέο μεν  - με πολλές εμπειρίες τα μέλη του δε - συγκρότημα εμφανίζεται στο χάρτη της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, προσφέρει 2 πρώτα τραγούδια, και αμέσως μπαίνουν στο playlist μας!

Ο λόγος για τους Wise Lines – με δύο γνώριμους μας, τον Θοδωρή Σουρβίνο και τον Αντώνη Γεώργου οι οποίοι συμπράτουν με την Νίκη Παπαγιάννη στα φωνητικά – και πάνε σε άλλα μονοπάτια από αυτά που τους είχαμε συνηθίσει έως τώρα, με έναν ήχο που φεύγει από το κιθαριστικό παρελθόν τους, προτείνοντας με την σειρά τους έναν

πιο ηλεκτρονικό και so-right-now ήχο, επηρεασμένο από το σύγχρονο electro pop με σαφές αναφορές στο chillwave “τσουνάμι” των ημερών μας. Και το κάνουν πάρα πολύ καλά, αν κρίνουμε από τα δύο τραγούδια “Towards The Sun” και “This Love” που μας παρουσίασαν αυτή την εβδομάδα στο bandcamp των Wise Lines, με την προσθήκη και ενός πρώτου video-παρουσίασης.

Ακούστε παρακάτω τα δύο τραγούδια των Wise Lines για να κατανοήσετε την πίστη μας σε αυτό το νέο project, και αποκτήστε τα δωρεάν και σε μορφή mp3 από το bandcamp του group με αντάλλαγμα μόνο το email σας.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Introducing Wise Lines,