ΠΡΩΙΝΟ mou: Η κίνηση "ΜΑΤ" που τους γύρισε μπούμερανγκ...

14:15 20/10/2013 - Πηγή: TVNea
Ήταν τελικά η πιο χαζή κίνηση η ιδέα να ξεκινήσουν τα 2 πρωινά ταυτόχρονα. Ήταν κάτι που πίστευα από την πρώτη στιγμή που άκουσα οτι το MEGA θα ρίξει τον Κωστοπουλο την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές διάλεξαν, κι όσοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει ανατροπή, απλά ξεγελάνε τους άβατους τους. Η πρεμιέρα στις 21/10 θα τους έδινε άλλη φόρα και σίγουρα μεγαλύτερα νούμερα. Το είδατε άλλωστε ότι ειδικά στο νεανικό κοινό η διάφορα τους την πρώτη ημερα ήταν μόλις το
0,1%, που σημαίνει ότι μπορεί το Πρωινό στον ΑΝΤ1 να έπαιζε μπάλα μια εβδομάδα μόνο τους στην περίπτωση πρεμιέρα του Πρωινό μου στις 21 του μήνα ίσως και από περιέργεια να ήταν και πρώτο..
Πάντως τα νούμερα τηλεθέασης έτσι όπως κατέδειξαν αυτή την εβδομάδα ,μου θυμίζουν εποχές Φερεντινου-Χριστιδου, με απλά ικανοποιητικά νούμερα. Μέχρι εκεί όμως...Όσοι χαρακτηρίζουν το κανάλι σαν ανακουφισμένο, απλά δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.Πήραν τον Κωστόπουλο για πρωτια οχι για να χάνουν με 10 μονάδες διαφορά.

Η ομάδα του Κωστόπουλο δεν είναι δεμένη. Ο Ουγγαρέζος έξω απο τα νερά του, ο Πετρετζικής θέλει την Φαιη δίπλα τους ενώ ο Καβατζίκης ίσως είναι ο μόνος που κάνει φιλότιμες προσπάθειες σ αυτό το πρωινό. Δεν θα αναφέρω καν την Σπάνου ούτε την Μπαλατσινου.

Και μιας και είμαι σ' αυτη την εκπομπή, καλεσμένοι στο "Πρωινό mou" τη Δευτέρα θα είναι ο Κ. Μαρκουλάκης και ο Ν. Κουρής. Απέναντι ο Λιαγκας και η Σκορδά την Ναταλία Γερμανου..
Keywords
Τυχαία Θέματα