Σάκης Ρουβάς: Ολα όσα είπε στον Πέτρο Κωστοπουλο

17:17 11/11/2011 - Πηγή: TVNea
Kαλεσμένος στην πρώτη εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σαιζόν, του Πέτρου Κωστόπουλου, στο ''Βράδυ, με τον Πέτρο Κωστόπουλο'' πλέον στον ΑΝΤ1, ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας pop star, Σάκης Ρουβάς. Συζήτησαν αρκετά, αλλά και ξιφομάχησαν στην κυριολεξία! Τι όμως απ' τα λεγόμενα του Σάκη σχολιάζονται έντονα μετά απ την συνέντευξη αυτη; 
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, Πέτρος Κωστόπουλος & Σάκης Ρουβάς
συζήτησαν τα περί πολιτικής επικαιρότητας αλλά και τα πρόσφατα γεγονότα με τα όσα έγιναν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: «Τη σημαία σήμερα θα την κράταγα! [...] Εγώ δεν θα πήγαινα καθόλου στην παρέλαση. Το να μουντζώσεις κάποιον είναι μια πολιτική πράξη;» είπε ο 39χρονος σήμερα Σάκης.
Ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν στο μέλλον κάτι ανάλογο έκανε και η μικρή Αναστασία, η κόρη του και ο μπαμπάς Σάκης είπε: «Θα της έλεγα αν δεν συμφωνεί και θέλει κάτι να αλλάξει, να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό, πιο δραστικό». Το τι θα ψηφίσει στις μελλοντικές εκλογές είναι
κάτι το απροσδιόριστο! Δηλαδή θέλει ένα νέο κόμμα που θα έχει ανθρώπους με οράματα!
Για τις αντιδράσεις των πολιτών είπε: «Είναι απόλυτα κατανοητό, η πρώτη αντίδραση είναι βία, οργή αλλά δεν νομίζω ότι αυτό οδηγεί κάπου. Μόνο αν σκεφτούμε διαφορετικά και φιλοσοφήσουμε θα πάμε κάπου αλλού από αυτό που είμαστε» ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Η Ελλάδα είναι συγκλονιστική χώρα! Σήμερα περνάει μια απίστευτη παρακμή». Συμπλήρωσε λέγοντας ότι δεν θέλει να φύγει απ την Ελλάδα μόνιμα, μα θα ήθελε αυτή η χώρα να γίνει τόπος που αξίζει. Αργότερα, η σύζητηση περιστράφηκε γύρω απ τα παιδικά του χρόνια και απροκάλυπτα είπε πως πέρασε δύσκολα: «Ήμασταν 5 άτομα σε ένα δωμάτιο, το οποίο έσταζε από παντού, με τσιμέντο κάτω, με νερά, χωρίς θέρμανση. […] Δεν φοβάμαι! Η μάνα μου δούλευε πάρα πολλές ώρες για να έχουμε να τρώμε όλοι. Άμα θέλεις να δουλέψεις, θα βρεις να δουλέψεις» ενώ σε άλλο σημείο της συζήτησης τόνισε: «Έχουμε ευνουχίσει το μυαλό μας, τα θέλουμε όλα έτοιμα».

Κι όταν ρωτήθηκε για την οικονομική κρίση της χώρας, αν αισθάνεται ενοχές που έχει οικονομική άνεση, εν μέσω κρίσης, ο Έλληνας σταρ απάντησε: «Όχι δεν αισθάνομαι καμία ενοχή γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ. Δουλεύω 20 χρόνια! Κάνω αυτήν την δουλειά, προέρχομαι από μια πολύ φτωχή οικογένεια, οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τα 12 μου χρόνια […] Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με τον ιδρώτα μου (στην κυριολεξία!). Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μου δεν με αφήνει αδιάφορο. Όταν σε ένα σπίτι μέσα υπάρχουν δυστυχισμένοι άνθρωποι, γιατί η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, δεν μπορείς να ευχαριστηθείς».
Στα κωμικά της κουβέντας των 2 κυρίων, συγκαταλέγονται το ότι η Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με τον Σάκη, είναι η δύσκολη στο θέμα ''ΓΑΜΟΣ'' και στο ότι ο μπαμπάς για 2η φορά Σάκης απόρησε για το αν ο γιος του είναι σίγουρα δικός του μιας και έχει....μη αναμενόμενα ''προσόντα''!
Γενικότερα κρίνουμε ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα συζητιέται για καιρό ακόμα....διότι Sakiiiiiiiiiiiiissssssssss είναι αυτός!
Keywords
Τυχαία Θέματα