Στο φως τα "Μυστικά"

11:17 21/9/2011 - Πηγή: TVNea
Μπορεί όλο το καλοκαίρι οι φανατικοί θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» να μετρούσαν τις μέρες που θα ξεκινήσει και πάλι αυτή να προβάλλεται, έφτασε όμως η στιγμή να δούμε και το δεύτερο τρέιλερ, όχι μόνο για να αποζημιωθούν οι θαυμαστές, αλλά και για να πάρουμε μια γεύση από το ότι η τελευταία σεζόν δεν θα είναι μόνο πιο δυνατή, αλλά, όπως λέει και ο Γιώργος Κυρίτσης, «Μυστικά τέλος». Φαίνεται ότι φέτος
όχι μόνο θα λυθούν τα μυστικά, αλλά προτού πέσει η αυλαία η αγωνία θα κορυφωθεί. Ο Γιώργος Κυρίτσης δεχόταν από το κοινό διάφορες επιθυμίες όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και το πώς θέλουν να δουν τα ζευγάρια προτού πέσει η αυλαία. Αλλωστε εκτός από δημιουργός, ο Γιώργος Κυρίτσης κρατάει και έναν από τους ρόλους που συζητήθηκαν από την πρώτη στιγμή που έκανε την είσοδό του. Ο ρόλος του δεν κρύβει μόνο μυστήριο, αλλά... παίζει και καταλυτικό ρόλο αφού, όπως θα αποκαλυφθεί, θα είναι ο πατέρας του Λουκά και της Εριέττας και όταν αυτό φανερωθεί θα υπάρξουν δυνατές σκηνές.
Ο ερχομός του άγνωστου άντρα θα ανατρέψει την εικόνα που είχαμε ώς σήμερα για όλα τα μυστικά που απασχολούν τους ήρωες της σειράς. Μάλιστα, θα αποκαλυφθεί πώς η παρουσία του θα επηρεάσει τις ζωές τους. Η «Espresso» τρύπωσε στα παρασκήνια του δεύτερου τρέιλερ της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου και αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία που είχε μέχρι σήμερα. Είναι ίσως και η τελευταία φορά που η παρέα της φεγγαρόπετρας μοιράζεται το ίδιο τηλεοπτικό πλατό αφού τα γυρίσματα τελείωσαν και πλέον ο καθένας θα τραβήξει τον δικό του επαγγελματικό δρόμο. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τους πρωταγωνιστές τόσο στη φετινή σεζόν όσο και στις ξένες αγορές που έχει πουληθεί η σειρά και μέσω του Διαδικτύου οι πρωταγωνιστές μιλάνε μερί και φαρσί για το promo.

espressonews
Keywords
Τυχαία Θέματα