Τα βρήκαν ΑΝΤ1 και RTL ...

17:16 23/9/2011 - Πηγή: TVNea
...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?Μπορεί να συνεργαστούν δύο κανάλια σε όλα τα επίπεδα παραγωγής και μάλιστα για εμπορικά προγράμματα? Σίγουρα ναι. Ο όμιλος ΑΝΤ1 και ο όμιλος RTL τουλάχιστον φαίνεται πως τα βρήκαν στην Σερβία και το πρώτο
άγγιγμα μπορεί να γίνει δεσμός και στις άλλες επιχειρηματικές δράσεις των ομίλων.
Το κροατικό Survivor έρχεται τον Οκτώβριο στην κροατική τηλεόραση. Σιγά τα λάχανα θα σπεύσεις να αναφωνήσεις, αλλά η είδηση κρύβεται αλλού. Το εγχείρημα θα είναι ένα από τα πιο ακριβά τηλεοπτικά προϊόντα της κροατικής τηλεόρασης και οι υπεύθυνοι του RTL, δεδομένης της προβληματικής σταθεροποίησης των διαφημιστικών αποτελεσμάτων στην περιοχή έψαξαν και βρήκαν … συνεργάτες από την Ελλάδα!
Πρωτίστως το «Survivor» θα στείλει διασημότητες από την Κροατία, αλλά και την ...Σερβία. Μέχρι εδώ καλά. Σε δεύτερο επίπεδο η παραγωγή θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στις δύο χώρες και σε τρίτο επίπεδο τα έσοδα και έξοδα θα διαιρεθούν διά του δύο.

Για να πετύχουν όλα αυτά, το RTL (αδερφό κανάλι του ALPHA στην Ελλάδα) και το PRVA (αδερφό κανάλι του ΑΝΤ1 στην Σερβία) διαθέτουν κοινό αριθμό συνεργατών, κοινές μεταδόσεις και κοινή διαφημιστική καμπάνια για την καμπάνια.
Στην Ελλάδα τα δύο κανάλια βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις, κάτι που έχει τονιστεί ουκ ολίγες φορές από ελληνικά ΜΜΕ. Δεν είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως τα γερμανικά διευθυντικά στελέχη, έκαναν κοινές διακοπές στην Κω το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η διαρροή στελεχών της Constantin στην ΕΝΑ μόνο τυχαία δεν φαίνεται να δείχνει.
Με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Μέσα άλλωστε οι συγχωνεύσεις στα ΜΜΕ είναι μονόδρομος. Όπως και στο τραπεζικό σύστημα, έτσι και στο μιντιακό τα έσοδα διασφαλίζονται μόνο με … δυνατές συγχωνεύσεις.
Domenica - δεύτερος χρόνος. 10 νέα πρωτοσέλιδα. Πρεμιέρα ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
Keywords
Τυχαία Θέματα