«Θα κάτσω στον καναπέ με τρελή χαρά!»

09:06 1/10/2011 - Πηγή: TVNea

Στην κάμερα του Star μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά την άφιξή της στο στούντιο που έγιναν τα γυρίσματα για το διαφημιστικό τρέιλερ της νέας πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.
Για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο δήλωσε: «Ο Χρήστος δεν έχει υπάρξει σε αυτή τη ζώνη, οπότε έχει καινούριες ιδέες, καινοτόμες. Εγώ έχω την κλασική συνταγή στο μυαλό μου, γιατί το κάνω 6 χρόνια. Νομίζω όμως ότι αυτός ο συνδυασμός, και της σταθερότητας και της καινοτομίας, θα μας φέρει καλά αποτελέσματα».
Σχετικά
με τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα του «Μες Στην Καλή Χαρά», ανέφερε: «Εγώ τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, είναι όλοι φίλοι μου. Η Ναταλία ξέρει πόσο την αγαπάω και τι αισθάνομαι γι' αυτήν και όλα τα παιδιά εκεί στον Alpha...Ξεκινάνε κι αυτοί, τώρα αύριο», ενώ τόνισε: «Θα κάτσω στον καναπέ να τους δω με τρελή χαρά».
Σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν να αποχώρησε από τον Alpha, λόγω οικονομικών διαφωνιών, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε: «Δεν ήταν το οικονομικό πάντως γιατί το άκουσα πολύ. Σε όσες κουβέντες έχω κάνει, δεν ήταν εκεί το θέμα».
Όσο για τις φήμες που θέλουν το «Μες στην καλή χαρά» να μετακομίζει στην καθημερινή ζώνη και να βρίσκεται απέναντι από το «Πρωινό ΑΝΤ1» εκείνη αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν το άκουσα αυτό, αλλά καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνουν».πηγή:yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα