Τηλεκαρφώματα "28": Το "τούρκικο" Mega - Πότε κάνει πρεμιέρα η Ράνια Θρασκιά? - Ο νέος έρωτας εκνέυρισε το Λιάγκα

19:03 29/3/2013 - Πηγή: TVNea

Πάει και αυτή η εβδομάδα, πάει και αυτός ο μήνας..όλα κάποτετελειώνουν..Αλλά τα καλύτερα έρχονται, εδώ στα Τηλεκαρφώματα!
Πέρασε και η 25ηΜαρτίου και για ακόμη μια φορά ζήσαμε ηρωικές στιγμές… Δε φτάνει που ηπαρέλαση έχει καταντήσει θέαμα μόνο από την τηλεόραση (αφού κανείς δεν τολμά ναπλησιάσει), δε φτάνει όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και στην Κύπρο τοτελευταίο διάστημα, είχαμε και την προβολή τούρκικου σίριαλ ανήμερα της εθνικής μαςεορτής από το Mega. Ούτε για μια μέρα δηλαδή δενμπορούσαν να το αναβάλλουν οι υπεύθυνοι; Ας σκεφτούμε λίγο λογικά.. Υπήρχε ποτέπερίπτωση να κάνουν κάτι αντίστοιχο οι καναλάρχες στην Τουρκία; Αποκλείεται!
Βιάστηκε να δηλώσει τυχερή η Ράνια Θρασκιά που θα έχει δουλειά στην τηλεόραση αυτή τη δύσκοληεποχή, αφού η εκπομπή της στην ΕΡΤαναβάλλεται για ακόμη μία φορά. Ενώ ήταν να κάνει πρεμιέρα 1 Απριλίου,αναβάλλεται με πιθανή ημερομηνία έναρξης 8 Απριλίου, αν και ακούγεται ότι μπορεί να ξεκινήσει και μετά το Πάσχα.Τα πράγματα πλέον είναι τόσο ρευστά που δεν αποκλείεται να τη δούμε τελικά τηνέα σεζόν. Άτυχος φαίνεται να είναι και ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος θασυμμετέχει στην εκπομπή, που μετά το φιάσκο με τον τελικό του Master Chef, για ακόμη μια φοράαναρωτιέται τι θα γίνει.
Ο Γιώργος Λιάγκαςγια μία ακόμη φορά πέταξε το καρφάκι του για το νέο έρωτα της showbiz μεταξύ Ηλία Βρεττού και Ευαγγελίας Αραβανή.Χαρακτηριστικά είπε πως κακώς δεν το παραδέχονται αφού πλέον είναι φανερό κιότι στην τελική πολύ ασχολούμαστε μαζί τους λες και είναι ο Brad Pitt καιη Agelina Jolie.Επίσης,δεν παρέλειψε να πετάξει και τη σπόντα του για το ζευγάρι Πετρετζίκη – Demy, τονίζοντας πωςεκείνοι δεν το κρύβουν πια. Και να ήθελαν λίγο δύσκολο με τον Γιώργο μες σταπόδια τους…
Άντε καλό σαββατοκύριακο να έχουμε και προσοχή στα ψέματα τηΔευτέρα! Καλή πρωταπριλιά!
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα