Βίκυ Σταυροπούλου:Δεν με πήραν απ’το Mega!

14:00 12/8/2013 - Πηγή: TVNea
«Δεν ξέρω αν με σκέφτηκαν για το πρωινό του Mega και δεν έχω μιλήσει με κανέναν!Κάνω διακοπές»! Κι ενώ γίνεται ... κόλαση για το ποιος θα αναλάβει το πρωινό με πολλά, διάφορα και διαφορετικά ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι,γυρίζει η φήμη πως η καλή ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου"παίζει"έντονα στα φαβορί για την παρουσίασή του -από προχθές ακούγεται,ο θόρυβος έγινε πιο έντονος αργότερα, και χθες βγήκε η είδηση ότι η Βίκυ δέχτηκε πρόταση και δεν έχει πει ακόμα ναι ή όχι!-.
Τι μας απάντησε η ίδια για το όλο "σκηνικό";
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν,δεν
με πήρε κανείς τηλέφωνο και δεν ξέρω αν με σκέφτηκαν για το πρωινό.Είμαι διακοπές και το μόνο που έκλεισα είναι το Ψύλλοι στα αυτιά για το θέατρο Αλίκη.
Ξεκινώ πρόβες στις 20 Αυγούστου. Αν θα την πάρουν τηλέφωνο και πότε και αν θα...ψηθεί ή όχι,δεν το ξέρει κανείς-το μόνο σίγουρο είναι για την ώρα δεν δέχτηκε ανάλογη πρόταση. Όταν τη δεχτεί θα μάθουμε την απάντησή της όλοι μαζί! Μακάρι πάντως να πει το ναι γιατί διαθέτει και ...ρεύμα και αμεσότητα, είναι και ετοιμόλογη και ...καπάτσα, είναι πάρα πολύ αγαπητή στον κόσμο κι ότι έχει κάνει ως τώρα στέφεται με επιτυχία
πηγή:tv zapping
Keywords
Τυχαία Θέματα