24Media, Sport24, Zenith, Κωτσόβολος & Teads, οι κορυφαίοι της χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Ιουλίου στο Μουσείο Οίνου Μάρκου, η τελετή απονομής των Digital Media (DIME) Awards 2023.
Τα βραβεία-θεσμός των Ψηφιακών Εκδόσεων έκλεισαν 10 χρόνια και παράλληλα με τις βραβεύσεις για τη φετινή χρονιά, ανακοίνωσαν και το Τοp3 της δεκαετίας, ενώ ειδική αναφορά έγινε στη μνήμη του δημιουργού των βραβείων, Περικλή Βανικιώτη.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

η 24Media τον τίτλο Digital Publisher of the Yearτο Sport24
τον τίτλο Digital Medium of the Yearη Zenith τον τίτλο Digital Media Agency of the Yearη Κωτσόβολος τον τίτλο Digital Brand of the Yearη Teads τον τίτλο Digital Adtech Provider of the Year

Αντίστοιχα, με Platinum βραβείο τιμήθηκε η Vice Greece στην Ενότητα «Ανάπτυξη & Διαχείριση Online Περιεχομένου», η Kroma ΑΜΚΕ στην Ενότητα «Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη», η Kωτσόβολος στην Ενότητα «Ψηφιακή Επικοινωνία & Μarketing», η Publicis Groupe/ Zenith στην Ενότητα «Βέλτιστες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους» και η Melon Media στην Ενότητα «Podcasts».

Επιπλέον, στο Τοp3 της 10ετίας αναδείχθηκαν οι εταιρείες:
Digital Publisher of the Decade: 24Media, DPG,
Liquid Media
Digital Medium of the Decade: CNN, Gazzetta, Vice
Digital Media Agency of the Decade: Mindshare, Tempo OMD, Zenith

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 34 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Αικατερίνης Σταυριανέα.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των DIME Awards δήλωσε: «Tα Dime Awards έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, και για 10η συνεχή χρονιά ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές, την αιχμή στην καινοτομία και την ψηφιακή δημιουργικότητα. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό οικοσύστημα, οι φετινές υποψηφιότητες διακρίθηκαν για τη σκληρή δουλειά, το υψηλό επίπεδο του αποτελέσματος, αλλά κυρίως μας εντυπωσίασαν για το εξαιρετικό ταλέντο των συμμετεχόντων που αποτελεί για όλους μας συνεχή πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας».

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα