5 αναθέσεις, συνολικής αξίας 185.000 ευρώ

Σε αναθέσεις πλήθους έργων διαφόρων αντικειμένων προχώρησαν πρόσφατα πέντε κρατικοί φορείς. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) υπέγραψε σύμβαση με την επωνυμία «Communications Stardust ΙΚΕ», με διακριτικό τίτλο Value Com, για τις υπηρεσίες σχεδιασμού και δημιουργίας ενημερωτικής καμπάνιας για τη νέα εφαρμογή myAADEapp.

Η αμοιβή του αναδόχου, βάσει της προσφοράς του, ανέρχεται στο ποσό των 37.014 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος

ΦΠΑ. To Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ανέθεσε στη Humble την παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing) για ένα έτος, έναντι προσφοράς συνολικού ποσού 37.200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ) αποφάσισε την ανάθεση στην εταιρεία Communication Effect της υλοποίησης του έργου παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενέργειες για τη συμμετοχή σε εκθέσεις/ συνέδρια της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, αντί 37.076 ευρώ.

Το Υπουργείο Οικονομικών επέλεξε τη Flybee για τον δημιουργικό σχεδιασμό διαφημιστικού υλικού για την ενημέρωση των δανειοληπτών και των ευάλωτων νοικοκυριών. Η συνολική δαπάνη για την υπηρεσία ανέρχεται σε 36.828 ευρώ. Τέλος, ο Δήμος Πειραιά ανέθεσε στη Hawk Eye τη «∆ράση για την προώθηση και επικοινωνία της διαλογής στην Πηγή (∆σΠ), µέσω της διανοµής ειδικών συλλεκτήρων ανακύκλωσης για τις οικίες των κατοίκων της πόλης», έναντι 37.130 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
185 000,