Coca-Cola στην Ελλάδα: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του «Zero Drop» στο Ηράκλειο

Η Coca-Cola στην Ελλάδα παρουσίασε τα αποτελέσματα του προγράμματος προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop» στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Εκεί έδωσαν το «παρών»

ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού & Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Γιώργος Σισαμάκης, ο Αντιπεριφεριάρχης τομέα Περιβάλλοντος, Νίκος Ξυλούρης, η Μαρία Αναργύρου-Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο Σταύρος Μουρελάτος, Γενικός Διευθυντής της Cola-Cola Hellas και ο Βαγγέλης Κωνσταντιανός, Εκτελεστικός Γραμματέας του Global Water Partnership – Mediterranean.

Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για τη νέα πρωτοβουλία της εταιρείας και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.Με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation, το πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop», που υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranean, προχώρησε στην υλοποίηση ολοκληρωμένων παρεμβάσεων με επίκεντρο την εξοικονόμηση νερού και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας στην κλιματική αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρηματοδότηση και της Coca-Cola Τρία Έψιλον και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, ολοκληρώθηκαν έργα υποδομής, με στόχο την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου στις κοινότητες του Προφήτη Ηλία και Βουτών, με τα οποία εξοικονομούνται και «επιστρέφονται» στις τοπικές κοινωνίες εκατ. λίτρα νερού ετησίως, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα