E-shop.gr: «Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις»

«Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις» είναι το μότο της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας του E-shop.gr, μια φράση που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους της εταιρείας. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι μια πενταμελής οικογένεια, τα μέλη της οποίας με ανυπομονησία αναμένουν την παραγγελία τους από το E-shop.gr και, συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο

δέντρο τους.

Μόλις ο οδηγός φτάσει στο σπίτι για να πραγματοποιήσει την παράδοση, έρχονται αντιμέτωποι με κάτι ασυνήθιστο. To E-shop.gr τους παραδίδει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο… κίτρινο.

Η οικογένεια ενθουσιάζεται με το διαφορετικό χρώμα του δέντρου και, αγκαλιάζοντας τη μοναδικότητά του, στολίζουν και εύχονται χρόνια πολλά.

Η ταινία διαθέτει μια μικρότερη version στην οποία έχουν προστεθεί υπότιτλοι για κωφούς και βαρήκοους, ενώ η φράση «Τα Χριστούγεννα έχουν το χρώμα που τους δίνεις, χρόνια πολλά» αποδίδεται στη νοηματική. Την καμπάνια επιμελήθηκε η Black Lemon, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λαζαρίδη. Προβάλλεται σε ΤV, ραδιόφωνο, social και έντυπα Μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα