«From Convergent to Unified», το θέμα του TV & Video Conference

Η ισχυρότερη τάση του «οπτικοακουστικού» οικοσυστήματος είναι ξεκάθαρα η σταδιακή σύγκλιση της τηλεοπτικής και digital video αγοράς, τόσο στην παραγωγή και διάθεση περιεχομένου όσο και στην εμπορική εκμετάλλευση και μέτρηση.

Οι ευκαιρίες και προκλήσεις που η νέα πραγματικότητα αναδεικνύει είναι πολυδιάστατες και αυτές θα εξετάσει το ΤV & Video Conference, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου στο Sofitel

Athens Airport. Στο βήμα του καθιερωμένου συνεδρίου θα βρεθούν διακεκριμένοι ξένοι keynote ομιλητές που θα δώσουν το στίγμα των διεθνών εξελίξεων αλλά και ανώτατα στελέχη της εγχώριας αγοράς τα οποία θα εστιάσουν κυρίως στην ελληνική πραγματικότητα.

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα εξετάσει το συνέδριο είναι οι πλέον πρόσφατες τάσεις σε θέαση και δαπάνη, οι νέες προτιμήσεις και απαιτήσεις των brands, οι συνέργειες και τα KPIs cross-platform παραγωγή και διανομή περιεχομένου, η καινοτομία στο δημιουργικό, το multiscreen measurement & attribution αλλά και τα νέα μοντέλα συνεργασίας μεταξύ brands, agencies και broadcasters/publishers στο νέο περιβάλλον.

Το TV & Video Conference τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και απευθύνεται σε στελέχη τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών που παράγουν ή/ και διαθέτουν video περιεχόμενο αποκλειστικά σε ψηφιακά Μέσα, διαφημιζόμενους, διαφημιστικές εταιρείες και media agencies καθώς και συνεργάτες του κλάδου, όπως πάροχοι τεχνολογίας και μετρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα