H FREENOW φέρνει στην Ελλάδα τη Mobility Benefits Card

Στο περιθώριο της συμμετοχής της στα Mobility Awards 2023, τον κορυφαίο θεσμό βράβευσης εταιρειών από τον χώρο των μετακινήσεων, που διοργάνωσε η Boussias Events, και όπου απέσπασε 5 βραβεία μεταξύ των οποίων και την κορυφαία διάκριση της Fleet Technology Company της χρονιάς, η FREENOW επεφύλασσε μια σημαντική ανακοίνωση για την ελληνική αγορά.

Η νέα Mobility Benefits Card είναι μια online προπληρωμένη κάρτα, η οποία παρέχεται

αποκλειστικά από τη FREENOW και επιτρέπει στους εργοδότες να προσφέρουν στους εργαζομένους τους τη δυνατότητα να μετακινηθούν με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν μέσα στην πόλη, χρησιμοποιώντας ένα προπληρωμένο ποσό. Με την κάρτα Mobility Benefits, αυτό το ποσό μπορεί να αξιοποιείται από τους υπαλλήλους, σε οποιαδήποτε επιλογή μετακίνησης είτε στο FREENOW app είτε εκτός. Για παράδειγμα, σε εισιτήρια δημόσιας συγκοινωνίας, πλοίων, καύσιμα, μίσθωση ποδηλάτων, ενοικίαση αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μετακίνησης. Η Mobility Benefits Card μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, μια δυνατότητα που πολλοί χρήστες ζητούν. Η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθετεί τη Mobility Benefits Card της FREENOW είναι η Novibet, μια κορυφαία GameTech εταιρεία με πάνω από 670 εργαζομένους διεθνώς.

Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας, αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τη Novibet σε αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία της FREENOW. Η Mobility Benefits Card είναι η νέα πρότασή μας για εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν παροχές μετακίνησης στους εργαζομένους τους. Τώρα, οι εργοδότες μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού των παροχών τους, ενώ οι χρήστες μπορούν απλώς να επιλέξουν ποια επιλογή μετακίνησης ταιριάζει στις ανάγκες τους και να χρησιμοποιήσουν τη Mobility Benefits Card για να πληρώσουν. Για τις εταιρείες το όφελος είναι μεγάλο, καθώς ένα τέτοιου είδους benefit, όχι μόνο τις απαλλάσσει από πολύπλοκες διαδικασίες και διατηρεί ψηλά το engagement των εργαζομένων αλλά και μπορεί να αποτελέσει βασικό παράγοντα προσέλκυσης νέων ταλέντων».

Ο Νίκος Μαραγκουδάκης, Human Resources Director της Novibet, δηλώνει: «Η καινοτομία είναι έννοια συνδεδεμένη με την πορεία της Novibet, επομένως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία που εισάγει την πρωτοποριακή Mobility Benefits Card της FREENOW στο πλαίσιο των εταιρικών παροχών που προσφέρουμε. Η ευελιξία που παρέχει η Mobility Benefits Card τόσο στο τμήμα που διαχειρίζεται τα Employee Benefits όσο και στους συναδέλφους που την χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους, επιβεβαιώνει καθημερινά την επιλογή μας. Στη Novibet εξελισσόμαστε συνεχώς, παραμένοντας ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που θέτει τους ανθρώπους στο επίκεντρο και επιδιώκει να εμπνέει κάθε έναν από εμάς να φθάσει και να ξεπεράσει τους στόχους του. Ευχαριστούμε τη FREENOW, που στο ταξίδι μας αυτό, μας παρέχει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε».

Μια πρόσφατη έρευνα μεταξύ 162 μελών της κοινότητας «Smart Mobility» της Fleet Europe έδειξε ότι τα επόμενα τρία χρόνια, τα εταιρικά αυτοκίνητα που προσφέρονται στους εργαζομένους ως παροχή, πρόκειται να έχουν μεγάλη πτώση από 90% σε μόλις 37%. Ταυτόχρονα, οι πιο ευέλικτες επιλογές κινητικότητας θα γίνουν πιο δημοφιλείς: Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες εργοδότες σχεδιάζουν να προσφέρουν mobility budget στους εργαζομένους τους. Η νέα Mobility Benefits Card από τη FREENOW αποτελεί λύση προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ευέλικτων επιλογών μετακίνησης.

Ως το Ευρωπαϊκό Super App Μετακίνησης, φιλοδοξία της FREENOW είναι να προσφέρει στους χρήστες της κάθε πιθανό τρόπο μετακίνησης εντός των πόλεων, σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης. Η κάρτα είναι διαθέσιμη σε όλους τους εταιρικούς πελάτες της FREENOW στην Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η FREENOW είναι ενεργή, με σκοπό επέκτασης και σε άλλες χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα