H Generali σε νέο κτίριο στη Λ. Συγγρού

Το 2022 υπήρξε η αρχή μιας νέας εποχής για την Generali στην Ελλάδα, με το κτίριο που δεσπόζει στη συμβολή των οδών Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή να αποτελεί, εδώ και αρκετούς μήνες, την έδρα της νέας εταιρείας, η οποία μετασχηματίστηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε όλους τους τομείς και συνέχισε να βελτιώνει τα αποτελέσματά της.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, το σύγχρονο βιοκλιματικό κτήριο της Generali

-που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED)- ντύθηκε εορταστικά, συμμετέχοντας στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

Η μελέτη του στολισμού και η υλοποίησή του «δεν σηματοδοτεί μόνο την ανάπτυξη του οργανισμού και την αισιοδοξία που αυτή επιφέρει, αλλά έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση της εταιρείας για την ενσωμάτωση των δεικτών ESG στη λειτουργία της», καθώς εφαρμόστηκαν ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, συστήματα αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχου της απόδοσης των εγκαταστάσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ενεργειακή επιβάρυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα