H Grant Thornton, Great Place to Work

Την Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε η Grant Thornton, ξεχωρίζοντας για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον και την εταιρική της κουλτούρα, έπειτα από αξιολόγηση η οποία διενεργήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas.

Οι άνθρωποι της Grant Thornton ανέδειξαν και πιστοποίησαν την εταιρεία ως Great Place to Work μέσω του

ερωτηματολογίου Trust Index, το οποίο συμπλήρωσαν ανώνυμα και εμπιστευτικά, και το οποίο διερευνά τις πέντε διαστάσεις που θεωρούνται σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον: την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα.

Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, ανέφερε: «Το να αποτελείς πρότυπο εργασιακού περιβάλλοντος είναι ένα στοίχημα που απαιτεί συνεχείς προσπάθειες και συνεργατική προσέγγιση σε ό,τι και να κάνεις. Η παρούσα διάκριση αποτελεί μία έμπρακτη επιβεβαίωση ότι συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ανελλιπώς προκειμένου να διασφαλίζουμε ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας.

Οι ίδιοι οι άνθρωποί μας, άλλωστε, είναι αυτοί που διαμορφώνουν την ταυτότητα και την κουλτούρα της Grant Thornton. Και μαζί τους, βαδίζουμε με σταθερά και σίγουρα βήματα σε ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα