H INTERSPORT παρουσιάζει το νέο adidas ADIZERO SL

H INTERSPORT, μέσα από την επικοινωνιακή πλατφόρμα INTERSPORT PRO αναδεικνύει τις καινοτομίες των προϊόντων στις Running, Training & Outdoor κατηγορίες, καθώς και την εξειδίκευση των INTERSPORT

Pro Specialists, που θα βρει ο καταναλωτής στα flagship καταστήματα της αλυσίδας.

Με επίκεντρο το adidas Adizero SL, τo νέο running παπούτσι της adidas, η INTERSPORT παρουσιάζει όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα του, μέσω ενός Forced Perspective video σε curved οθόνη, από την εταιρία “Digital Tribe”, στην εξωτερική οθόνη του καταστήματος στην Ερμού.

Την ίδια στιγμή, στον τρίτο όροφο στο The Mall Athens, έχει τοποθετηθεί ένα activation booth με ήρωες τα adidas Adizero και τους INTERSPORT Pro Specialists έτοιμους να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται το κοινό για τα νέα running παπούτσια και τις τεχνολογίες τους.

Ένα campaign execution σε 360º επίπεδo
Στο πλαίσιο της ενέργειας, δημιουργήθηκε εξωτερική βιτρίνα στο κατάστημα της Ερμού – μία κατασκευή με hero το παπούτσι συνδυάζοντας επίσης και μια digital οθόνη η οποία με εντυπωσιακά εφέ δίνει κίνηση και επικεντρώνεται στην ταχύτητα, η οποία είναι και το βασικό USP της καμπάνιας. Στην είσοδο του καταστήματος, engage area, επίσης ο επισκέπτη θα βρει μία εντυπωσιακή κατασκευή, στην ίδια λογική της βιτρίνας, που σε συνδυασμό με το digital ring παρέχει μία εξαιρετική shopping εμπειρία.

Το πολυαναμενόμενο adidas ADIZERO SL
Αποτελεί το οικονομικότερο μοντέλο της οικογένειας ADIZERO και δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να ζήσουν την εμπειρία τρεξίματος ενός μοντέλου με τη φιλοσοφία ADIZERO. Με το DNA του γρηγορότερου παπουτσιού της οικογένειας για μεγάλες αποστάσεις, το ADIZERO SL είναι εδώ για να σας χαρίσει ανάλαφρη αίσθηση και ένα πραγματικά γρήγορο run.

Το προπονητικό αυτό μοντέλο είναι ιδανικό για καθημερινές προπονήσεις, διαλειμματικές ασκήσεις ή αγώνες μέχρι 10χλμ. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από την ενδιάμεση σόλα, υπάρχει ο αφρός Lightstrike κατά μήκος της για απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα, ο οποίος συνδυάζεται αποτελεσματικά με τον αφρό Lightstrike Pro στο μπροστινό τμήμα για επιστροφή ενέργειας και εκρηκτικότητα σε κάθε βήμα, κάτι που βοηθά πολύ στην απόδοση του runner. Επίσης βλέπουμε ότι στην εξωτερική σόλα υπάρχει καουτσούκ σε όλο το μήκος του παπουτσιού, με αυλακώσεις που βοηθούν στην πιο φυσική κίνηση του πέλματος. Τέλος, στο άνω μέρος συναντάμε και το Engineered mesh που εξασφαλίζει πολύ καλή διαπνοή και συγκράτηση του πέλματος.

Συνολικά, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό running μοντέλο, ιδανικό για καθημερινές προπονήσεις. Αξίζει φυσικά να ειπωθεί ότι είναι κατασκευασμένο από τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένα υλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα